Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 00:15

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 18020 - ridici jednotka motoru a 16520 - sonda2 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Proto miluju klasický auto kde ti vede jeden kabel k indukčce a z kladívek druhý...není to nádhera??
Možná má každý svůj na to názor ale dostal sem se do konfliktu jednou s jedním klukem který mě odsuzoval že sem narval do toho mího upravenýho 93 000kč (to je pravda) a že je to jen blbý fávo.(na ty slova sem střašně alergický).Já nikomu neurážím auto a každý má rád svý tak nevím proč měl takový keci.Dal sem mu za pravdu že co se týká komforku,jízdních vlastnostech podobných věcí mají jiná auta navrh.Ale vysvětlil sem mu že nemám složitou elektroniku a dokáži si zapalování cestou opravit když kyksne.jeden kabel k altíku od baterky,jed z altíku na kontrolku,jeden do in.cívky a co víc si přát......ne že bych byl přející ale auto muza dva týdny schořelo protože to byl nějaký starý ropák a měl tam nějak blbe udělaný žhavení a praskaly mu pojistky tak to propojil natvrdo..... :shock:

28.1.07, 23:16
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Přesně tak Romane.Ani já nechci hanit ani nová,ani starší auta,ale jak tady jednou psal Jirka Čech - jsou to auta bez srdce./můžeš dát na své jisté - ,,sluch a cit,,/.Znova ale podotýkám,že nehaním ani jedno. čus

28.1.07, 23:49
Mistr mechanik

Příspěvek 
ještě pro autora pokud budeš hledat opraváře tak musí mít kabel Flasch ECU-USB a poud budeš posílat jen jednotku motoru tak VAG EDCI 82 pin, jinak přepis paměti neuděláš miloš

29.1.07, 11:08
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2