|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Mailo
|
Felicia 1,9 teple starty
Mam problem so startovanim tepleho motora. Studene starty su bez problemov, ale ked sa motor zohreje, tak startuje az na 3. - 4.-krat aj to po dlhsom pretacani.
|
12.2.07, 14:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jerry
|
Re: Felicia 1,9 teple starty
Mailo píše: Mam problem so startovanim tepleho motora. Studene starty su bez problemov, ale ked sa motor zohreje, tak startuje az na 3. - 4.-krat aj to po dlhsom pretacani.
spatne otriskovany nebo nastaveny karburator, nebo mas prohle vyko od karburatoru, to se me taky jednou stalo a projevovalo se to uplne stejne
|
12.2.07, 14:53 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jerry píše: Mailo píše: Mam problem so startovanim tepleho motora. Studene starty su bez problemov, ale ked sa motor zohreje, tak startuje az na 3. - 4.-krat aj to po dlhsom pretacani. spatne otriskovany nebo nastaveny karburator, nebo mas prohle vyko od karburatoru, to se me taky jednou stalo a projevovalo se to uplne stejne
Ropak nema karbec
ECU si mozna mysli ze je motor teplej a uz nezhavi ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
12.2.07, 16:26 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
stím karbecem to jsem se pobavil mailo a žhaví ti to za tepla? tam bude asi problém já jsem ho do dnešního dne nevyřešil, vyměnil jsem snad všechno, ale někdy mi to prostě nenažhaví tak jsem si udělal ruční ovládání relé co je vedle řídící jednotky a svatý pokoj, a taky si namž startér třeba ti to málo točí miloš
|
12.2.07, 19:41 |
|
|
barton
|
To může dělat bjbej startér,nebo taky slabší baterka.Nejlevnějc to vyřešíš tim ručním žhavením-prostě tomu pomůžeš. A hlavně si dobře seřiď KARBEC
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
12.2.07, 19:55 |
|
|
škodař
|
Mailo píše: Mam problem so startovanim tepleho motora. Studene starty su bez problemov, ale ked sa motor zohreje, tak startuje az na 3. - 4.-krat aj to po dlhsom pretacani.
to je klasický na dízlu paá nafta se zapaluje tlakem! keď je motor studenej vložky nejsou rozteženy a je menší vůle mezi pístem a vložkou típ pádem vjezčí kopres a lepčí chytání! zkus si nechat zeštelovat trysky trochu bi to mnělo pomoct ale inak to chce: známej to ůdělal tak že vyhodil písty takovým speciální vybrušovákem na vrtačku srovnal hnany na vložce koupil nový kroužky (GC-lepči se přispůsobujou vylítaným vložkám) a nasadil písty našruboval hlavu a felda mu valí jak nowá!
|
12.2.07, 20:52 |
|
|
škodař
|
to je klasický na dízlu paá nafta se zapaluje tlakem! keď je motor studenej vložky nejsou rozteženy a je menší vůle mezi pístem a vložkou típ pádem vjezčí kopres a lepčí chytání! zkus si nechat zeštelovat trysky trochu bi to mnělo pomoct ale inak to chce: známej to ůdělal tak že vyhodil písty takovým speciální vybrušovákem na vrtačku srovnal hnany na vložce koupil nový kroužky (GC-lepči se přispůsobujou vylítaným vložkám) a nasadil písty našruboval hlavu a felda mu valí jak nowá!
|
12.2.07, 20:53 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
škodař píše: Mailo píše: Mam problem so startovanim tepleho motora. Studene starty su bez problemov, ale ked sa motor zohreje, tak startuje az na 3. - 4.-krat aj to po dlhsom pretacani. to je klasický na dízlu paá nafta se zapaluje tlakem! keď je motor studenej vložky nejsou rozteženy a je menší vůle mezi pístem a vložkou típ pádem vjezčí kopres a lepčí chytání! zkus si nechat zeštelovat trysky trochu bi to mnělo pomoct ale inak to chce: známej to ůdělal tak že vyhodil písty takovým speciální vybrušovákem na vrtačku srovnal hnany na vložce koupil nový kroužky (GC-lepči se přispůsobujou vylítaným vložkám) a nasadil písty našruboval hlavu a felda mu valí jak nowá!
ne přímo tlakem ale vstřikuje se do tlakem ohřátýho vzduchu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.2.07, 20:56 |
|
|
Mailo
|
slovacek.milos píše: stím karbecem to jsem se pobavil mailo a žhaví ti to za tepla? tam bude asi problém já jsem ho do dnešního dne nevyřešil, vyměnil jsem snad všechno, ale někdy mi to prostě nenažhaví tak jsem si udělal ruční ovládání relé co je vedle řídící jednotky a svatý pokoj, a taky si namž startér třeba ti to málo točí miloš
Za tepla mi to nezhavilo ani predtym a startovalo to bez problemov ... to len asi posledny rok roby problemy pri teplych startoch. Ked je motor este na prevadzkovej teplote (t.j. hned po zastaveni a vypnuti ), vtedy startuje OK, ale ked chcem nastartovat tak po cca. 5 minutach, uz to ide s problemami. Ked vychladne, zasa startuje OK. Asi to skusim s tym rucnym ovladanim. Mohol by si ma naviest, na ntore kontakty sa pripojit, aby som to nemusel hladat v elektrodokumentacii? Dik.
|
13.2.07, 06:45 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
škodař píše: Mailo píše: Mam problem so startovanim tepleho motora. Studene starty su bez problemov, ale ked sa motor zohreje, tak startuje az na 3. - 4.-krat aj to po dlhsom pretacani. to je klasický na dízlu paá nafta se zapaluje tlakem! keď je motor studenej vložky nejsou rozteženy a je menší vůle mezi pístem a vložkou típ pádem vjezčí kopres a lepčí chytání! zkus si nechat zeštelovat trysky trochu bi to mnělo pomoct ale inak to chce: známej to ůdělal tak že vyhodil písty takovým speciální vybrušovákem na vrtačku srovnal hnany na vložce koupil nový kroužky (GC-lepči se přispůsobujou vylítaným vložkám) a nasadil písty našruboval hlavu a felda mu valí jak nowá!
no neblbni nafta mu nepadá a start má OK, a kvůli teplému startu hrabat do motoru, na žhavení to má řídící jednotku a relé na základě údajů čidla teploty motoru, komůrku dyž nenažhavíš tak točíš a točíš, když mi to nenažhaví tak to nažhavím ručně 4s a OK, mám 400.000 km včera jsem to trochu pohonil po dálnici jak pila a pak jsem ještě táhl 150 km druhou feldu miloš
|
13.2.07, 07:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|