|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Stinovlas
|
Vadny starter - favorit
cau, dneska mi nastal jisty problem na pickupu. Nejdriv byla vybita baterka, nefunguje mi nabijecka, tak jsem ho vytahnul druhym autem na kopec, hned to chytlo a najel jsem asi 60 km. Rikal jsem si ze by se starter mohl aspon otocit, ale akorat prirazi kotva a vic nic. Ve starteru se absolutne nevyznam, takze, mohl by mi nekdo poradit co s tim? Diky..
_________________ Mam svuj svet-punk's not dead!
|
15.11.09, 17:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
nabit baterku.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
15.11.09, 17:59 |
|
|
CROWACK
|
poklep starter kladívkem nebo třeba šutrem a startuješ. Pak si vyměn uhlíky, až na to bude čas. A jestli to nepomůže tak je buď zoxidovanej kontakt na silovým vedení nebo na kostře motoru a nebo prostě startér zralej na repasi...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
15.11.09, 18:14 |
|
|
venda
|
Jestliže startér jen cvakne a pohasnou při tom kontrolky, je na 98% špatná baterka. Zkus mít při startování rozsvícenou vnitřní lampičku a dívat se na ni.
|
15.11.09, 20:01 |
|
|
milan.34
|
Re: Vadny starter - favorit
Stinovlas píše: cau, dneska mi nastal jisty problem na pickupu. Nejdriv byla vybita baterka, nefunguje mi nabijecka, tak jsem ho vytahnul druhym autem na kopec, hned to chytlo a najel jsem asi 60 km. Rikal jsem si ze by se starter mohl aspon otocit, ale akorat prirazi kotva a vic nic. Ve starteru se absolutne nevyznam, takze, mohl by mi nekdo poradit co s tim? Diky..
skús dať premerať bateriu,keď máš v poriadku dobíjanie,tak je problém v baterii,že už neudrží prúd.
|
15.11.09, 21:01 |
|
|
Stinovlas
|
na baterku mi i dalkace svitej tak, ze je to za denniho svetla videt, kontrolky nepohasnou. zas az tak tupej nejsem, ale ve starteru se nevyznam. staci teda vymenit uhliky jak tu nekdo rikal?
|
15.11.09, 22:39 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
poklepej ho když pak pude jsou to uhlíky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
15.11.09, 22:51 |
|
|
Stinovlas
|
Sadra17 píše: poklepej ho když pak pude jsou to uhlíky
ok, zitra to zkusim. diky.
|
15.11.09, 23:02 |
|
|
Nepér
|
Na fávu je to v pohodě, uhlíky jsou jen na šroubech, sundáš ten plechovej kryt na konci a uvidíš.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
16.11.09, 09:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|