Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 04:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 O2 RS TDi 
Autor Zpráva

Příspěvek O2 RS TDi
Dobrý den,

mám dotaz ohledně vozu Škoda O2 RS TDi. Jde mi o problém s průběhem výkonu motoru. Od cca 3,5 tis. otáček se výkon výrazně utlumí a zátah je výrazně nižší. To se projevuje především ve zrychlení na vyšší stupně a také Vmax je nižší o cca 15-20 Km/h. Někdy se stane že je v průběhu otáček jakoby "zub" a auto lehce cukne. Před rokem jsem byl na upgrade softwaru ŘJ a domnívám se, že problém se vyskytl již od tohoto zákroku. Neví prosím někdo, jestli mohl být omezen výkon ve vyšších otáčkách díky novému softwaru? Slyšel jsem, že škodovka omezovala tímto softem výkon kvůli funkčnosti DPF filtru....Byl bych rád, kdyby mi jelo auto jako dřív, pomůže někdo? Předem děkuji za odpovědi.

18.11.09, 12:27
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
jestli je to softem se zeptej toho kdo ti ho tam nahrával, nebo zkusit přispůsobit jinou řídící jednotku, taky máš opraváře řídících jednotek kteří ti ji prověří cca 1400 kč, pak si sežen někoho kdo s tebou pojezdí s vagem a zjistí co váha a turbo jak je na tom, N 75 čidlo plnícího tlaku a tak miloš

18.11.09, 12:41

Příspěvek 
Děkuji za odpověď. Někoho kdo by mi s tím pomohl neznáte? Soft mi nahráli v autorizovaném servise a tam by se mi to asi prodražilo. Auto již není v záruce.

18.11.09, 12:47
Mistr mechanik

Příspěvek 
mamoulian píše:
Děkuji za odpověď. Někoho kdo by mi s tím pomohl neznáte? Soft mi nahráli v autorizovaném servise a tam by se mi to asi prodražilo. Auto již není v záruce.

a bydlíš kde 8) miloš

18.11.09, 15:17

Příspěvek 
Brno

19.11.09, 08:28
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]