|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
zvízdání motoru a pokles otáček
Autor |
Zpráva |
Dawid130
|
zvízdání motoru a pokles otáček
Zdravičko, dneska takhle jedu pěkně na 5 asi tak 100vkou při 3,5 tis ot/min, ale najednou otačky začaly klesat a motor jakoby něco brzdilo a začalo tam hvízdat v pravidelných intervalech a pořád stejně. Na volno běh když vytočím, sice hvízdá ale točky jedou pěkně. Celkem mě to zaráží. nevíte co to dělá???
|
23.2.07, 21:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
Zkus sundat klíňák a poslouchej. Tím vyloučíš pumpu a alternátor.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
23.2.07, 21:42 |
|
|
patrik-hp
|
Jj...Něco jako přidřený ložisko na vodní pumpě popř.alternátoru.Jak říká Martin...Mrkni a vyzkoušej.....Kde máš motorovou brzdu
|
23.2.07, 21:54 |
|
|
ventYl
|
nejde to hvizdanie spod karburatora? Mohlo sa prervat tesnenie, alebo nieco podobne a paradne prisava vzduch pod karburatorom, cim sa rozhodil volnobeh aj celkove davkovanie paliva.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
23.2.07, 23:03 |
|
|
michalkatka
|
ventYl píše: nejde to hvizdanie spod karburatora? Mohlo sa prervat tesnenie, alebo nieco podobne a paradne prisava vzduch pod karburatorom, cim sa rozhodil volnobeh aj celkove davkovanie paliva.
áno, môže to robiť aj sanie, píska to ak sa prepáli tesnenie hlava/sanie.
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
23.2.07, 23:16 |
|
|
ventYl
|
michalkatka píše: ventYl píše: nejde to hvizdanie spod karburatora? Mohlo sa prervat tesnenie, alebo nieco podobne a paradne prisava vzduch pod karburatorom, cim sa rozhodil volnobeh aj celkove davkovanie paliva. áno, môže to robiť aj sanie, píska to ak sa prepáli tesnenie hlava/sanie.
nooo. na toto som zabudol, ale samozrejme moze aj toto... Popripade, mi znamy hovoril, ze na fiatkach je odkvapkavac vyrobeny nie z plechu, ale z bakelitu. Ciste teoreticky mohla prasknut aj ta bakelitova podlozka Pod karburatorom, vtedy by to fakt rychlo stratilo vykon.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
23.2.07, 23:41 |
|
|
Dawid130
|
z pod karburator to nejde, tam jsem poslouchal....a otáčky volnoběhu jsou v pohodě...dneska mrknu bez koho kliňaku....ale píska to jakoby z výfuku...tj z motoru...je to spíš tlumené hvizdání než silné....je fakt že jsem koupil nějaký čudný lpg...na něm to začalo dělat....
|
24.2.07, 08:09 |
|
|
patrik-hp
|
škoda 105 na 120 píše: z pod karburator to nejde, tam jsem poslouchal....a otáčky volnoběhu jsou v pohodě...dneska mrknu bez koho kliňaku....ale píska to jakoby z výfuku...tj z motoru...je to spíš tlumené hvizdání než silné....je fakt že jsem koupil nějaký čudný lpg...na něm to začalo dělat....
Tak pozor ať nedojde k výbuchu.Pak by jsme se od tebe už moc nedozvěděli
|
24.2.07, 11:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|