|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Blaze
|
Problem!!!
zdrawim,mam takowej problem mam Favorita r.v92 s motorem S 781.135,asi pred tydnem,mi to zniceho nic pri seslapnuti spojky automaticky chcipne,proste jak kdyby to nezachytawalo wolnobeh..newite cim by to mohlo byt?ja si myslim ze to ma neco spolecnyho s podtlakem..ale nevim pls ozwete se.
|
23.2.07, 15:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
Spojka nema s podtlakem nic spolecneho - je to jen lanko od pedalu k vypinaci pace. A jinak ti to volnobeh drzi dobre (jen tak se prevaluje nebo to nejak hazi ci vybruje, hapruje, kolisaji otacky ...) Jak dlouho tam mas svicky, vzduchovy filtr.. Co VN kabely?... spravne nastaveny predstih... Zkus to nejak vice upresnit...
|
23.2.07, 17:08 |
|
|
Blaze
|
RE:Drywer
Stava se to spis,kdyz je motor studeny tak volnobeh bezi bez jakyhokoliv problemu,ale jak motor dosahne provozni teploty tak se volnobeh neudrzi.svicky jsou nove a vzduchovy filtr taky..
|
23.2.07, 18:32 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a kolik máš na volnoběh otáček, je tam zezadu trochu zvedni a OK miloš
|
23.2.07, 19:12 |
|
|
patrik-hp
|
Koukni na systém volnoběhu....proudy,jehla,smetí...Pak pokračuj v pátrání dál.
|
23.2.07, 21:59 |
|
|
Bukaj
|
Viděl bych to na elmag. ventil volnoběhu. To, že běží motor na volnoběh za studena - o to se postará automat. sytič. A když sytič zavře, tak to chcípne...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
24.2.07, 09:57 |
|
|
Blaze
|
problem vyresen!!
Tak po dwoudenim patrani jsem zjistil ze je ucpanej kanalek pro volnobeznou trysku...dneska jsem celej karburator poctive vycistil,srovnal volnobeh a znowa udelal predstih a vsechno bezi jak swicarsky hodinky..ale diky za helpa to se vzdycky hodi..
|
24.2.07, 12:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|