Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 02:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 Zotrvacnik 
Autor Zpráva

Příspěvek Zotrvacnik
Prosim Vas mozem vymenit zotrvacnik z motora FAVORIT 136 za zotrvacnik z motora SKODA 120 ?

7.3.07, 00:35
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
nevim jestli to jde ale chci te varovat dystak to vymenuj jako nahradni dil protoze nsetrvacnik je s klikou vyvazovanej dohromady ale nahradni dil je vyvazovanej samotnej

7.3.07, 09:55
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Jde to bez problémů :)

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

7.3.07, 13:06
Profil ICQ

Příspěvek 
Bukaj píše:

Jseš bl*ej? Proč mu říkáš že to jde bez problémů když to tak není!!!!! Setrvák z fáčka má jinou rozteč děr než 120, takže nejde. Jde pouze z fáva do 130, maj stejnou kliku, ale ne do 120. Jestli už to rozebral a přišel na to tak ti asi poděkuje

7.3.07, 13:54
Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
Bukaj píše:

Jseš bl*ej? Proč mu říkáš že to jde bez problémů když to tak není!!!!! Setrvák z fáčka má jinou rozteč děr než 120, takže nejde. Jde pouze z fáva do 130, maj stejnou kliku, ale ne do 120. Jestli už to rozebral a přišel na to tak ti asi poděkuje

já to dělal a problémy jsem neměl, jestli tam byla jiná rozteč jsem to lízl pilníkem a bylo zas velký rozdíl tam není, přesně ti taky neřeknu dělal jsem to tak pětkrát naposledy před 7 lety miloš

7.3.07, 14:58

Příspěvek 
Kristensen píše:
Bukaj píše:

Jestli je na tomhle fóru někdo bl*ej jak píšeš, tak mi věr, že Bukaj to ROZHODNĚ není :!:

7.3.07, 15:02
Mistr mechanik

Příspěvek 
Šemik píše:
Kristensen píše:
Bukaj píše:

Jestli je na tomhle fóru někdo bl*ej jak píšeš, tak mi věr, že Bukaj to ROZHODNĚ není :!:

šak to nemyslel zle mi se zdá že to asi nepasuje, ale pilník to pořeší je to mírně odlišné miloš

7.3.07, 15:29
Moderátor

Příspěvek Re: Zotrvacnik
pokud ma setrvak stejnej prumer, nestacilo by vymenit pouze venec??? jde preci jen o zuby aby starter moh svoji praci delat na 110% :)

http://kachnis.techsajt.cz

7.3.07, 16:13
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Dik uz som to viruesil a ta roztec je tam ina 8)
Vymenil som veniec zo skody 120 som ho dal na favorit zotrvak :lol:

7.3.07, 16:54
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak to se omlouvám, dělal jsem to jen na Rapidovém motoru a myslel jsem, že 120ky to mají úplně stejné... :oops:

Na 120ce jsem měnil vždy za stodvacítkový setrvák...

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

7.3.07, 18:01
Profil ICQ

Příspěvek 
Jsem nevěděl jestli si z něj děláš srandu nebo ne :lol: Na fáčku je jiná rozteč a pilníkem to dá docela slušnou práci a je to pěkná parsečina (aspoň já to za prasečinu považuji) Jeden ocas to tady dělal ve stodole a když jsem to viděl tak jsem mu radši dovezl setrvák už se stodvácovým věncem, no ale stejně to bylo v podstatě k ničemu páč potom perlil dalším kouskem - sundal fávovou vanu vysekal z ní ten proti-vlnovej plech (nebo jak to nazvat) nechal tam sací koš fáčkovej a zase to zaklapnul, a finále bylo že když to napastil do auta tak zjistil že se mu tam nevejde filtr (celou dobu jsem ho o tom přesvědčoval ale tvrdil že to má změřený :lol: ) tak na ten fávovej karbec nacpal samotnou vložku z čeho si a ještě ustřiženou že byla cca 3 cm vysoká a aby zlepšil filtraci tak přes to navlíknul kulicha kterej měl celej den na hlavě :lol: :lol: :lol:

8.3.07, 07:34
Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
Jsem nevěděl jestli si z něj děláš srandu nebo ne :lol: Na fáčku je jiná rozteč a pilníkem to dá docela slušnou práci a je to pěkná parsečina (aspoň já to za prasečinu považuji) Jeden ocas to tady dělal ve stodole a když jsem to viděl tak jsem mu radši dovezl setrvák už se stodvácovým věncem, no ale stejně to bylo v podstatě k ničemu páč potom perlil dalším kouskem - sundal fávovou vanu vysekal z ní ten proti-vlnovej plech (nebo jak to nazvat) nechal tam sací koš fáčkovej a zase to zaklapnul, a finále bylo že když to napastil do auta tak zjistil že se mu tam nevejde filtr (celou dobu jsem ho o tom přesvědčoval ale tvrdil že to má změřený :lol: ) tak na ten fávovej karbec nacpal samotnou vložku z čeho si a ještě ustřiženou že byla cca 3 cm vysoká a aby zlepšil filtraci tak přes to navlíknul kulicha kterej měl celej den na hlavě :lol: :lol: :lol:
,

já tedy když nad tím přemýšlím, tak naposled jsem na motor z fáčka dostal setrvák z garde, na nějaké větší problémy si nepamatuji, akorát že tam byla čtyřka převodovka a bylo to nanic, je to teda dost dávno, já teda pokud vidím 120 tak si vymyslím milon výmluv, abych tam nemusel nic dělat, včera mi přijela rodina se 105 klepal motor ojniční šálek a tlačili na mě, tak jsem jel do města koupil od jednoho 120 za 500 kč, přehodil značky, no byli z toho všichni v šoku, jsem jim tam zapnul kazetu a jeli domů, za chvíli jedu do kovošrotu miloš

8.3.07, 08:18
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ]