Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 02:32

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Olej ve vodě???? Už nebude 
Autor Zpráva

Příspěvek Olej ve vodě???? Už nebude
Když jsem vyměnil těsnění pod hlavou a pak jsem teda zjistil že je i jiskra v haji tak mi všichni říkají že jsem rozebral motor zbytečně a těsnění tam klidně mohlo být...jenže ve vodě byl olej čili jsem asi dobře udělal co myslíte???

9.3.07, 13:38
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Olej ve vodě???? Už nebude
škoda 105 na 120 píše:
Když jsem vyměnil těsnění pod hlavou a pak jsem teda zjistil že je i jiskra v haji tak mi všichni říkají že jsem rozebral motor zbytečně a těsnění tam klidně mohlo být...jenže ve vodě byl olej čili jsem asi dobře udělal co myslíte???

Otom ani nepochybuj.......udělal si dobře.... :D

9.3.07, 14:05
Profil ICQ

Příspěvek 
Nuz ci si urobil dobre to je otazne. Ak si neskontroloval ci mas vsetky vlozky v jednej vyske a ak si povrch hlavy a bloku motora poriadne nevycistil tak to mozes robit odznova lebo ti to za chvilu povoli. Ak nie tak mas stastie. Ak by ti to povolilo tak si na to vsetko potom daj pozor. Dobre by bolo (v pripade ze to budes znovu rozoberat) zistit ci ti dobre tesnia ventily. Proste vsetko co ta napadne sprav. Ked to uz je rozobrate treba to urobit poriadne.

9.3.07, 15:05

Příspěvek 
když už tak pořádně....vložky jsou v rovině nejsou propadlé...blok i hlava jsou vyčištěné....ventily jsem taky koukal a ty se zdají být v pohodě...tak uvidíme jak se to bude chovat po najetí několikset kilometrů

10.3.07, 08:38

Příspěvek 
Jak v rovině? zároveň s blokem? to by bylo špatný. Musejí mít přesah nejmíň 0,1 mm

10.3.07, 08:42

Příspěvek 
Ne že jsou všechny 4 ve stejně rovině, nad blokem....

10.3.07, 09:38
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]