|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Dawid130
|
Jo otačkoměr.....jj to bude on....ale když to tak zapojim tak to nejede....asi bude něco odpalene
|
8.3.07, 13:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Jestli je ten drát takový světle hnědý tak je to ten k otáčkoměru
A osobně bych se nejdříve zaměřil na stav kontaktů přerušovače...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
8.3.07, 14:01 |
|
|
Dawid130
|
JO světle hnědý....je na 1. To bude on. Na přerušovač se kouknu tam bude asi zrada...
|
8.3.07, 14:08 |
|
|
Bukaj
|
Tak odznovu a komplet:
Indukčka:
svorka na předřadném odporu - trvalý přívod +12V od spínačky (klíček) - černý nebo žlutý kabel
svorka č. 15 (ke které vede plechový pásek od předřadného odporu) - překlenutí předřadného odporu při startu - když se startér točí, cívka hází větší jiskru - červený kabel od startéru
svorka č. 1 - odtud vede bílý kabel do rozdělovače, popřípadě ještě černý, či žlutý kabel k otáčkoměru.
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
8.3.07, 19:28 |
|
|
Dawid130
|
Bukaj píše: Tak odznovu a komplet:
Indukčka:
svorka na předřadném odporu - trvalý přívod +12V od spínačky (klíček) - černý nebo žlutý kabel
svorka č. 15 (ke které vede plechový pásek od předřadného odporu) - překlenutí předřadného odporu při startu - když se startér točí, cívka hází větší jiskru - červený kabel od startéru
svorka č. 1 - odtud vede bílý kabel do rozdělovače, popřípadě ještě černý, či žlutý kabel k otáčkoměru.
Tak to je a jiskru to nehodilo ikdyž se v tom nikdo nevrtal....
|
8.3.07, 19:32 |
|
|
Kristensen
|
a koukal jsi na ten plast pod pérem na kladívku jestli není seškvařenej? a co kondík?
|
8.3.07, 19:36 |
|
|
Martin
|
Tak vezmi zkoušečku (nebo multimetr, nebo žárovku 12V) a dej ji na kontakt na odporu a druhým drátem na kastli (kostra) a zapni zapalování. Když bude svítit, tak otoč motorem aby byl rozepnutý přerušovač a místo na odpor, tak dej na kontakt 1 na cívce. Když bude svítit, tak by měla být cívka OK (primární strana) a mělo by to házet jiskru.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
8.3.07, 19:38 |
|
|
Dawid130
|
ještě ne teď jsem dojel z prace (samo firemním autem když moje nejede) Kouknu se na to zítra...Ale asi bude když se tam kouřilo....
|
8.3.07, 19:38 |
|
|
Dawid130
|
Tak jsem objevil zajimavou věc.....jiskru jsem zkoušel na 1 víčka rozdělovače a jiskra na svíčce nebyla a nebyla.... ale na 2 a 3 a 4 je jiskra pěkná....nevím už co s tim...Kondík, palec víčko, kladivko svičky kabely všechno nové...
|
10.3.07, 09:44 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
škoda 105 na 120 píše: Tak jsem objevil zajimavou věc.....jiskru jsem zkoušel na 1 víčka rozdělovače a jiskra na svíčce nebyla a nebyla.... ale na 2 a 3 a 4 je jiskra pěkná....nevím už co s tim...Kondík, palec víčko, kladivko svičky kabely všechno nové...
Tak tam mas asi neco z polska Vicko nebo kabely
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.3.07, 09:53 |
|
|
Dawid130
|
A už je to hotovo.....nevm co s tím tatka udelal ale jedou 4 válce a točí pěkně..... jen se mi urvalo lanko sytiče....
|
10.3.07, 10:59 |
|
|
roman heller
|
škoda 105 na 120 píše: Tak jsem objevil zajimavou věc.....jiskru jsem zkoušel na 1 víčka rozdělovače a jiskra na svíčce nebyla a nebyla.... ale na 2 a 3 a 4 je jiskra pěkná....nevím už co s tim...Kondík, palec víčko, kladivko svičky kabely všechno nové...
To měl něco podobnýho kámoš....šlo to na tři válce...u jedný tý zástrčky na víčku jak se dává kabel to bylo prasklý to víčko od shora asi do půlky...ani to nebylo skoro vydět ale jakmile palec tam přehodil jiskru tak jiskra se svezla přes to prasklý na to pérko co ti drží víčko....zajímavý závady....
10.3.07, 13:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|