|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Felicia 1.3 při brždění chcípne!
Autor |
Zpráva |
snupochlup
|
Felicia 1.3 při brždění chcípne!
ahoj,
mam felicii 1.3 mpi ,která jede uplně v pohodě dokud nezmáčknu spojku. po zmáčknutí spojky mi při jízdě spadnou otačky na nulu a hned vylítnou na normal, když do toho ještě brzdim tak to chcípne uplně. skoušeli jsme měnit snímač otáček ,ale nepomohlo to. Nemáte s tim někdo skušenost? Za každou radu budu vděčnej.
|
7.5.10, 15:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Zkus vyčistit klapku. Mám podobnou zkušenost, vyčištění pomohlo.
|
7.5.10, 16:23 |
|
|
michalkatka
|
Re: Felicia 1.3 při brždění chcípne!
daj si nastaviť LPG...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.5.10, 17:36 |
|
|
Kristensen
|
Tak tohle jsem řešil u 1,6ky a byl vadnej regulátor tlaku paliva.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
7.5.10, 19:57 |
|
|
Jura
|
Taky mám na své 1.6ce trochu obdobný problém....máme tu takový kopeček asi kilák od baráku a když ho sjíždím a brzdím motorem celou dobu, tak jak pak šlápnu na spojku a vyřadím dole, tak otáčky dou úplně dolů až to chcípá...někdy to chcípne někdy to ustojí ještě a vzpamatuje se, ale tohle mi to dělá jen se studeným motorem...jak se jen trochu ohřeje třeba ani ne na 70 stupnu tak už to neudělá a v krátkým kopečku to taky neudělá..prostě jen za studena a delší kopec...neřeším to, protože mi to nevadí prostě to nechám na neutrál za studena, ale zajímalo by mě co by to mohlo být
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
7.5.10, 20:34 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|