|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
likas
|
Koliísanie otaácok
Zdravím prosím vas nevedeli by ste mi poradit, preco mi koliisaju otacky na favorite rv: 93, + LPG, to to Mono- Motronic, robi to asi tak ze samo si vytoci 2000 otacok a drzii si ich a potom zase samo padne na 900 a takto si robi co chce vlastne....
|
29.8.10, 20:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
spinac volnobehu na skrtiacej klapke, pripadne netesnost sacej/vyfukovej sustavy
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
29.8.10, 20:53 |
|
|
likas
|
darklord píše: spinac volnobehu na skrtiacej klapke, pripadne netesnost sacej/vyfukovej sustavy
fuuuuh a tam je aky spíínač, teda ako to funguje vedel by si mi to pls vysvetlit lebo tomuto vstrekovaniu moc nerozumiem...
|
29.8.10, 21:20 |
|
|
darklord
|
za prve si precitaj pravidla, konkretne bod E.
za druhe ten spinac je na doraze skrtiacej klapky - ked nedolieha alebo je pokazeny tak si motor stale mysli ze drzis plyn a tym padom blbne volnobeh. treba skontrolovat ci mas volu na plynovom lanku (ako za studena, tak za tepla). ale pokial si do toho nevrtal tak je pravdepodobnejsia moznost ze ti to niekde taha falosny vzduch (ci uz popod skrtiacu klapku, hadicu alebo samotny brzdovy posilovac, tesnenie medzi hlavou a potrubim, diera vo vyfuku atd) najlepsie je to hodit na diagnostiku a potom badat. pre zaciatok odporucam urobit reset riadiacej jednotky (tzv stary start). ako sa to robi a co to znamena si vygooglis, to tu popisovat nebudem.
|
29.8.10, 21:27 |
|
|
likas
|
dik no pozriem to, ale este jedna otazka.... moze to robit aj nieco so syytostou zmesi??? lebo pravdepodobne teda urcite ju nemam spravne nastavenu..... moze to aj to robit?? a dik za upozornenie na pravidla musim si to tu rpestudpvat, moc som tu zatial nechodill....
a skusal som to pozret na nete ten reset ale akosi sa k tomu neviem dorpacovat, nemozes mi to popisat ako sa to robi, a este mozem na tom zatial jazdit s takymto problemom??
|
29.8.10, 21:39 |
|
|
mv
|
Zdravim vas a prosim o radu!Na felicii 1.6 Nekdy kdyz sundam nohu z plynu,otacky porad drzi zhruba kolem 2000 a az po chvili to klesne.Je to neprijemne,kdyz pred vami treba nekdo jede.Poradi mi prosim nekdo,v cem by mohl byt problem??Diky.
|
20.9.10, 14:18 |
|
|
michalkatka
|
nezasekáva sa ti plynové lanko
potom by to mohol byť ešte spínač voľnobehu...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
20.9.10, 17:18 |
|
|
mv
|
Lanko chodi dobre a pokud je ten snimac na rozdelovaci,tak ten je taky novej.Ale delalo to i s tim starym.
|
21.9.10, 06:25 |
|
|
darklord
|
spinac volnobehu je na doraze skrtiacej klapky! pisal som to o par prispevkov vyssie.
|
21.9.10, 07:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|