Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 16:53

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
 otácky 
Autor Zpráva

Příspěvek otácky
zdravim.. mam feliciu rok vyroby 97 1,3mpi +lpg... menil som hlawu a aj tesnenie.. po namontovani vsetkeho som nastartowal a otacky boli okolo 1500-2500... potom zase klesnu na 750 ale velmi tazko sa mi rozbieha a stale to kolise ze bud velmi vysoke otacky alebo zase male a neviem sa rozbehnut... bola menena skrtici klapka... a bolo to aj na diagnostike na porvej to ukazowalo 15 chyb.. a na dalsej diagnostike po troch dnoch tie iste chyby... cim by to mohlo byt ? motor sa nezohriewa... teplota perfektna...predtym s pokazenou hlawou valcou toto nerobilo az po oprave diky

26.11.10, 18:17
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
A co to je ta hlawa?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

26.11.10, 18:28
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
hlava valcou sa menila..

26.11.10, 18:41

Příspěvek 
'valcou'? Co to znamena? V akom jazyku to je? Bohuzial tu polsky moc ludi nerozumie ked mas v kazdom slove pismeno 'w'. Ked diagnostika ukazuje 15 chyb tak ich treba precitat a odstranit ich pricinu. A to ze treba resetovat adaptacne hodnoty v riadiacej jednotke a vykonat nove nastavenie pri vymene skrtiacej klapky bude pre teba tiez novinka, ze?

26.11.10, 18:51
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
těsnění pod hlavou valcou... a aj hlava valcou sa menila

26.11.10, 18:55

Příspěvek 
darklord píše:
'valcou'? Co to znamena? V akom jazyku to je? Bohuzial tu polsky moc ludi nerozumie ked mas v kazdom slove pismeno 'w'. Ked diagnostika ukazuje 15 chyb tak ich treba precitat a odstranit ich pricinu. A to ze treba resetovat adaptacne hodnoty v riadiacej jednotke a vykonat nove nastavenie pri vymene skrtiacej klapky bude pre teba tiez novinka, ze?

mal som to v servise.. neviem co s tym urobili len to napichli a mne povedali ze to malo 15 chyb... cidlo teploty motora a nejaka lamba sonda a plus dalsie chyby ktore si nepamatam :D neviem ci to resetovali alebo nie ale v servise mi povedali ze naco to resetovat to s otackami nic nesuvisi

26.11.10, 19:00

Příspěvek 
no tak to su v servise frajeri na auta asi tak ako si ty frajer na slovencinu. odporucam iny servis pre auto a zakladnu skolu pre teba.

26.11.10, 19:00

Příspěvek 
darklord píše:
no tak to su v servise frajeri na auta asi tak ako si ty frajer na slovencinu. odporucam iny servis pre auto a zakladnu skolu pre teba.

a co odporučaš ? ist do ineho servisu ?skrtiaca klapka bola vymenena... chlapci v servisu su uz na konci s tymto mojim problemom..

26.11.10, 19:03

Příspěvek 
Odporucam tu zakladnu skolu, potom precitat pravidla fora, hlavne bod E.
Co sa tyka auta, odporucam niekoho kto sa vyzna a nie servis kde si nevedia rady s takou blbostou. Inak viac info najdes v tomto prispevku:
http://checksum.cz/forum/viewtopic.php? ... eb071e6#44

26.11.10, 19:05

Příspěvek 
Kwiko rozumie reci tohoto kmenaObrázek
A suhlasim s DK, ze velku doveru v nich nemam ked nevedia poriesit jeden z najbeznesich motorov v nasom kocurkove

26.11.10, 19:35

Příspěvek 
kwiko píše:
Kwiko rozumie reci tohoto kmenaObrázek
A suhlasim s DK, ze velku doveru v nich nemam ked nevedia poriesit jeden z najbeznesich motorov v nasom kocurkove

a este som zabudol doplnit na lpg mi otacky idu ako maju. neblbnu mi. aj volnobeh mi ide normalne ale len na lpg ak to prepnem na benzin tak otacky mi znova klesaju a stupaju nemoze to byt v palivovom filtri ?

28.11.10, 22:38

Příspěvek 
moze, ale viacej by to mohlo byt vadnym vstrekom, alebo palivovym cerpadlom. Inak spomenut to najdolezitejsie nakoniec... Obrázek

28.11.10, 23:16

Příspěvek 
A pořád bude citovat předchozí příspěvek.... :roll:

28.11.10, 23:56
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 13 ]