|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Emise, předstih - diagnostika BOSCH
Autor |
Zpráva |
patrik-hp
|
Re: Emise, předstih - diagnostika BOSCH
Pokud by se předstih prakticky neměnil,měl bys velký problémy vůbec odjet domů.Tak že protokol je jedna věc,která má jen určitý výpis a realita a funkčnost věc druhá.Z emisí by to mělo odjet bez problémů,ten dotyčnej tam od toho přeci je,aby ti to doseřídil a správně naměřil a zapsal..Jestli je ale v protokolu jen něco tak to ještě neznamená,že to je příručka na křivku předstihu ...Je to jen protokol...
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
12.5.11, 22:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
v.kalandra
|
proto to nevylučuju.... Ale nechapu kde se v tom protokolu vzalo to číslo a je u kazdych otaček stejny.... To je zahadou Ale asi jo, asi to bude dobry.....jen mam chut si to overit lampou teda, pro jistotu. Protoze nerad bych treba za rok měl zničenej motor kvuli něčí chybě, která se muže stat
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
12.5.11, 22:31 |
|
|
v.kalandra
|
Dneska jsem skusil studenej start..... Start dobrej. Koukal jsem i potom na ten základní předstih, mam ho tak 4° asi tak. Akorat kdyz jsem prudce pridal plyn, tak mi to trochu střelilo do sání mi to přišlo. Muže to byt jen tim, že je motor studenej? při teplym motoru mi to neudělalo řekl bych....
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
13.5.11, 11:03 |
|
|
kdoasi
|
Svého času jsem měl na Š100 rovněž podobně mizerný rozdělovač - při správném základním nastavení byl pod lampou velmi špatný předstih. Nevím, co tomu bylo doopravdy. Při akceleraci motor střílel do sání - nakonec to skončilo podpálením všech výfukových ventilů (důsledek malého předstihu).
Starý rozdělovač jsem nahradil zánovním ze Š120 a od té doby auto jezdilo jako střela (samozřejmě s novou hlavou).
Pokud se předstih s otáčkama nemění a ještě navíc motor střílí do sání, rozhodně bych se toho starého rozdělovače zbavil a nahradil jej prvním slušnějším. Zkontroluj kompresní tlaky, jestli náhodou není celý ten motor na vyhození, pokud budou v pořádku, vyměň rozdělovač. Na fóru určitě seženeš někoho z okolí, kdo má stroboskop - pro kontrolu.
|
23.6.11, 18:58 |
|
|
v.kalandra
|
mam to poreseny. rozdelovac jsem dal origo, nechal si to seridit jednim manikem na emisich. Doporucil mi vymenit rozvody nekdy a jinak rikal ze to je pekny A od te doby v poradku...
|
23.6.11, 19:30 |
|
|
|