|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Autor |
Zpráva |
m.r.
|
Roomster
Ahoj,mám problém s Romstrem 1,4 16V 63kw. Už asi pul roku ráno startuji tak na čtvrtý,pátý pokus a v autorizovaném servisu-Rakovník mě řekli že je to normální a že autu nic není,jo najeto mám 95000 km. Včera se rozsvítila kontrolka motoru ale protože bylo už pozdě večer tak jsme s kamarádem jen vyčetli pamět abyla tamjediná závada-směs příliš chudá,trvale.Závadu jsme smázli s tím žeto budem řešit až se toznovu rozsvítí a hlavně v nějakou vhodnější dobu. Dneska ráno jsem myslel že to nenastertuju prostě chytne,chcípne.No nakonec jsem odjel.Máte někdo nějakou zkušenost co mě čeká? Díky
|
4.6.11, 10:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CrazyMan
|
Re: Roomster
že by lambda??? nedává info jednotce a jednotka neobohacuje směs?
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
4.6.11, 11:58 |
|
|
fatal
rejpal
|
Zkusil bych jiný servis. Pokud motor ráno nenastartuje na první pokus, rozhodně není v pořádku.
|
4.6.11, 12:15 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
spíš mi to pripomíná svíčky, spolu s lambdou a možná moduly... snad neodešla zapalovací lišta...
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
4.6.11, 14:49 |
|
|
Ondras83
|
kucká, hulí, nechce do otáček?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
4.6.11, 17:13 |
|
|
m.r.
|
Ahoj,za jízdy je to uplně normální,nekucká,tahne,nekouří i teplé starty jsou normální dokonce i když to stojí 4 5 hodin normální ale raní start je problém.Jemě jasné že to normální není jak tvrdí odborníci ale auto potřebuji každý den až za čtrnáct dní jedu pracovně pryč tak to mužu postrádat.Dneska jsem myslel že už to opravdu nenatočím,zdálo se mě že to opravdu chytá na dva válce o potom když to chytlo tak to běží normálně.Pak jsem si všimnul že když to proturuju a otáčky padají dolu tak to probublává do vyfuku.Po ohřátí je to normální.Lištu to nemá,má to čtyři samostatný civky.
|
5.6.11, 10:23 |
|
|
Ondras83
|
u FSI casto ty civky odchazely, ale nejelo to vubec...
ja bejt tebou zmenim servis...bude to delat ta lambda, protoze tam sere benzinu a ten se nespali
|
5.6.11, 14:39 |
|
|
ventYl
|
no, servis by som zmenil urcite. ked v servise tvrdia, ze to, ze auto rano nestartuje je normalne, tak nie su normalni oni (co by som im nevahal ani povedat).
na studenom motore to imho lambda nebude robit, lebo tu ma motor tazko u prdele, kym sa neohreje a to nejaky ten cas trva, cize prvy ranny studeny start je to posledne, co by som z toho obvinil. skoda, ze roomster uz nema na pristrojovke rucicku teplomera vyvedenu priamo z motora. velmi ciste teoreticky by to mohlo byt palivove cerpadlo, to by ako sideefekt malo prehrievanie motora.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
5.6.11, 14:50 |
|
|
Ondras83
|
s tou lambdou jak pise ventyl to je fakt...
co diagnostika dal hlasi? co doba vstriku?
|
5.6.11, 22:13 |
|
|
m.r.
|
Ted nehlásí nic,kontrolka zhaslá,pamět bez chyb.Poprvé hlásila příliš chudá směs,ted tam ale nic neskočí i když jsem to startoval 10 minut.Dobu vstřiku jsme neprohlíželi tak až bude chvilka. Ten ranní start vypadá opravdu na tlak paliva,startuje to jak stará 120 ale doba kdy to běží se prodlužuje a prodlužuje až to běží. zatim díky za nápady...
|
7.6.11, 08:17 |
|
|
m.r.
|
Ahoj,tak jsem se vrátil ze zahraničí,vyzvedl auto u kamaráda a dva dny zkoušel abych mohl s jistotou říct že je to spravené. Takže je to Ok.Byla to benzinová pumpa.
|
23.6.11, 12:22 |
|
|
ventYl
|
ako som hovoril... benzinove vstrekovacky nemaju ani sajn o tom, aky maju tlak v raile, takze jediny priznak toho, ze je pumpa v prdeli je prehrievanie motora a ak sa v pamati zavad najde prilis chudobna zmes. navyse tieto motory maju s palivovymi cerpadlami standardne problemy.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
24.6.11, 09:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|