Autor |
Zpráva |
septim
|
Na emisnej pindaly ze musi to tak byt inak nesedia hodnoty na emisie. A je to tak ked som to prepojil, ovplyvnilo to emisie aj volnobezne otacky.
_________________ 742.120L Opäť klasika, uloženka, 87´, 58.000km, po 1. majitelovi
791.136B LPG, r.v. 96, Cimbu, KD air filter, 13 BAR kompresia, spotreba priemer 6L LPG uz ex
781.136* LPG, 2. majiteľ predané, dodnes jazdí (žili sme spolu 3 roky)
742.120L 4x bejvalky
|
3.5.07, 15:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ja to mam vyvedeny uplne ven z auta, na STK rikali, ze to tak byt nema, ze by Bursik jecel jak pichly tele, tak pristi tyden to zapojim tak jak to ma bejt a tu chvili to vydrzim
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
3.5.07, 16:17 |
|
|
Thobiash
|
Sem někde čet´, že z klikovky jdou největší zplodiny, takže se to řeší svedením do sání a tudíž přepálením - kdo je ekolog, tak ať to vede do sání, kdo nechce, aby mu ten bordel a navíc teplej šel do sání tak ať...... A před STK se to dá vždycky vrátit do série, ne?
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
3.5.07, 19:54 |
|
|
PeD
|
čau, ten Green filtr stojí 1800,- originál stojí 65,- ...na vyzkoušení mi ho pochopitelně nikdo nepůjčí... já můžu vyzkoušet jak to jede s originál filtrem a uplně bez filtru... tušíte někdo kde mezi těmito dvěma stavy je ten Green? uvažuju o kulatym do originál plastu... dík
|
20.5.07, 19:47 |
|
|
Kristensen
|
PeD píše: čau, ten Green filtr stojí 1800,- originál stojí 65,- ...na vyzkoušení mi ho pochopitelně nikdo nepůjčí... já můžu vyzkoušet jak to jede s originál filtrem a uplně bez filtru... tušíte někdo kde mezi těmito dvěma stavy je ten Green? uvažuju o kulatym do originál plastu... dík
To se moc porovnat nedá protože když ho sundáš uplně tak nemáš žádnej odpor v proudění vzduchu, budeš se divit ale dokáže to udělat divy protože odpor lehce zvyšuje rychlost proudění vzduchu, je podstatná i velikost filtru pokud bude moc velkej tak to taky nepojede takže dobré řešení je do původního airboxu dát sportovní vložku nebo spočítat průchozí plochu origo vložky a podle toho zvolit přímej filtr.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
20.5.07, 20:16 |
|
|
|