Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 23:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 1.6mpi, nestartuje 
Autor Zpráva

Příspěvek 1.6mpi, nestartuje
Zdravím, mám felicii 1.6 mpi s imobilizerem a LPG. omylem sem jí zkusil startovat s klíčem bez čipu, který mám jako rezervní jen na otvírání, naskočila a hned chcípla. Od té doby nestartuje na benzín, ani neškytne. na plyn chytá bez problému. benzín v nádrži je, když sundám hadičku z čerpadla a zapnu klíček, tak teče. elektrika bude asi taky v pořádku,( na plyn bez problému). je možný, abych nějak pojebal imobilizér startováním klíčkem bez čipu? pak mě ještě napadlo, jestli někde u motoru není nějake přepínací ventil LPG/benzín. dík moc

31.7.11, 18:00
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: 1.6mpi, nestartuje
Podle mě to možný není, protože bez čipu chytne chcípne ale jakmile vemeš klíč s čipem tak musí běžet v pohodě jen bude v jednotce uložena chyba Řídící jednotka motoru zablokována - Sporadicky. A co plyn? máš klasickej podtlakovej nebo sekvenci? A jseš si naprosto jistej že to bylo hned po tej zkoušce klíčů?

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

1.8.11, 07:10

abych řek pravdu, tak plyn pořádně nevim, ale přívodní trubka vede ke klapce, takže asi podtlakovej, ke vstřikum nevede nic, stalo se mi to asi půl hodiny po tom, co sem startoval bez čipu, než sem našel ten správnej klíč, prcek mi je prohodil a já ho nemohl najít. snímač otáček to asi taky nebude, jinak by asi neběžel ani na plyn :(

1.8.11, 14:21

to je jak kdyby to nepřeplo, nebo nepustilo vstřiky když ti z hadice benzín teče, snímačem to určitě nebude protože ten řídí i jiskru takže by to neběželo ani na plyn

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

1.8.11, 17:13
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]