|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
roman_an1
|
Re: cukaní motoru felicie
tak já mám plyn to je jedna věc..a já si nastavuju odskok 0,6 kvuli tomu ať mi to jede pěkně..ale kámoška co ma MPI si koupila nové svíčky a přítel jí to dal do toho a řekla mi že od té doby ji to dělalo bordel..ja jedné svíčce měla 0,8 na další 0,7 a někde bylo myslím i skoro 0,9 a taky jsem se ptal jestli jí do to přítel nepřenastavoval..a říkala že ne..že tam jen ty svíčky dal..tak jsem ji to všechno nastavil na 0,7 a bylo protože má benzín a v chytré knížce bylo napsané že odskok má být 0,7-0,8..tak proto jsem to napsal
_________________ Felicia BMM 40KW LPG
|
20.7.11, 09:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slavo1589
|
tak ale sviecky maju uz asi mesiac a dusit sa zacalo pred tyzdnom. mam druhy modul tak skusim ten ...este mate dajake napady ? je to dost neprijemne na krizovatke sa pohynat ...
|
20.7.11, 19:22 |
|
|
tydak
|
tak mam vymeneny svičky,novej klep senzor novej snimac otacek a dela to porad ted to jeste drzi vysoky otacky a prijdemi ze to zere vic nez driv. myslite ze to muze byt lambda sondou?
_________________ Škoda Felicie 1.3 MPI 50kw r.v.1996
|
25.7.11, 16:28 |
|
|
tydak
|
problem vyresen.totalne ucpany katalizator. ted uz jen vyresit proc to drzi vysoke otacky. nemate nejake typy?
_________________ Škoda Felicie 1.3 MPI 50kw r.v.1996
|
14.8.11, 15:41 |
|
|
darklord
|
vycistit klapku a resetnut jednotku?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
14.8.11, 15:53 |