|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Problém s těsněním pod hlavou..
Autor |
Zpráva |
I.n.s.o.m.n.i.a
|
Re: Problém s těsněním pod hlavou..
Dobre,tak abych upresnil tak to bylo kontrolovany,utahovat pravda nebylo co..
|
11.8.11, 09:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
goodbie
|
kontrolovat prstem desetinu mm je docela o ničem,měrky a úhelník či šupleru a hurá na blok.
_________________ Škoda 125 červená r.v.1988
|
11.8.11, 13:17 |
|
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
Jasně, že .. Jen říkám, že jsem to nestihl, jsem teď pořád v práci, takže jsem rád, že jsem v to úterý stihl schodit hlavu a odvést jí na přebroušení(mimochodem dnes jsem jí přivezl z5 a bylo to potřeba jako sůl!).. Takže až se k tomu dostanu, určitě pořádně změřím
|
11.8.11, 18:05 |
|
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
Zdravím, tak za chvíli jdu na to měření, dnes jsem byl nakupovat všechny zbylé díly(těsnění mi nakonec přecejen vyměnili za Temac, takže radost:o))..a modlím se, aby tam ty přesahy byly.. Každopádně jedna otázka..těsnění ani od jednoho výrobce mi nesedí na počet děr na hlavě, asi je to normální, ale raději se zeptám, proč jsou tato místa zaslepená těsněním..?VIZ FOTO.. http://www.ulozto.cz/9976104/15082011392-jpghttp://www.ulozto.cz/9976175/15082011393-remake-jpg
|
15.8.11, 12:44 |
|
|
goodbie
|
to těsnění neřeš to j i u škodvky s litinou mám dojem,že nejsou všchny díry durch.Těsnění bych namazal olejem a mlaskl pod hlavu.Změř ty přesahy ty jsou důlžité.
_________________ Škoda 125 červená r.v.1988
|
15.8.11, 15:21 |
|
|
Šemik
|
I.n.s.o.m.n.i.a píše: modlím se, aby tam ty přesahy byly.. Na to rovnou zapomeň, ty tam zcela jistě nebudou. A pokud, tak u dolní meze tolerance, a to nechávat je kravina.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
15.8.11, 17:36 |
|
|
|