|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Rychlej dotaz Setrvák 1,6
Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Rychlej dotaz Setrvák 1,6
frézuje se zevnitř mezi šroubama
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.9.11, 20:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
15.9.11, 11:07 |
|
|
Billy Bob Bean
|
Jo, tak to vypadá dobře. Kolik to odlehčilo? Přes týden si to nějak namaluju a pak to u taty na fréze trochu podráždím.
_________________ Felicia 1.3 LXi, 50kW, rv. 95
Výroba hlikových celosvařených motokufrů BEGR
|
15.9.11, 19:05 |
|
|
Kristensen
|
tvl to na fotce je už mooooooooc, normálně utočíš maso zezadu až co nejblíž ke kolíčkům (1,6ka nemá na setrváku původně žádné zuby na snímač otáček protože ho má v rozdělovači) ty kolíčky zastávaj funkci zubů pro snímač pouze pro případ podrobnější diagnostiky nebo nastavení základního předstihu jinak tam jsou k ničemu, já jsem je tam nechal a ještě jsem utočil cca 6-7 mm širokou drážku a cca 1cm hlubokou právě v prostoru po obvodu mezi těma dvouma kolíčkama a ozubeným věncem startéru.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
17.9.11, 18:52 |
|
|
ventYl
|
ani nie podrobnejsia diagnostika, uz prachsprosty citac blikacich kodov ma hall, ktory sa do tej diery na prevodovke pcha, aby sa zistil zakladny predstih, bez toho ti ta diagnostika nepobezi (pretoze az je to tak, ako u 2.3E, tak rozdelovac sa nerve na 0 stupnov, ale naklada sa mu zakladny predstih)
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
17.9.11, 19:10 |
|
|
Kristensen
|
Normální diagnostika jako je třeba VAG se zcela obejde bez těch kolíčků, je to tam čistě jen kvůli tomu když chceš nastavit předstih tak jak jsem psal o kousek vejš, k ničemu jinýmu to tam není a běžné diagnostické operace běží bez toho, včetně měření emisí.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
18.9.11, 07:35 |
|
|
|