Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 23:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 spatny start.. 
Autor Zpráva

Příspěvek spatny start..
Ahoj.dnes se mi poprve za celou zimu stalo,ze jsem mnel problem nastartovat.Vlastnim skodu felicii 1.3mpi.Celou zimu bez problemu,baterka dobra vsecko ok.Vcera vecer jsem prijel domu auto odstavil a dnes rano kdyz jsem chtel odjet,tak chytala jako ze na 2-3 valce takže jsem tocil asi pul minuty a pak ok :-) chytilo to akorat zakourilo trosku.Chci se zeptat cim tohle muze bejt,zda neco namrzlo ???po 1km jsem zastavil a zkousel znovu natocit a bez problemu zase uz v pohode..diky...chtel bych spis uklidnit ze to bylo tim mrazem :-)

5.2.12, 13:13
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek Re: spatny start..
Moc bych se nad tím nevzrušoval,pokud se to nestane častěji.Může jíd o kombinaci víc faktorů-nízká teplota/pokud neparkuješ ve vytápěné garáži/,kvalita paliva/pozor na vodu v palivu-netěsnost tlakového ventilu na liště,paliv.filtr atd./,momentální kvalita svíček/,čidlo teploty/část pro ŘJ-nemusí být již v 100%stavu/,promrzlý aku -nižší výkon/kvalita jiskry,nižší ot.starteru,zvýšené odpory ve spojích el.instalace /,používaný typ oleje,celkový stav-kondice -motoru.Chce to tyhle faktory zvážit a pokud se to bude opakovat častěji,přehodnotit stav a udělat nápravu dle svých možností.Odpovědi na jednotlivé komponenty jsou zde na fóru nebo feliciaclubu.

5.2.12, 14:10

Příspěvek Re: spatny start..
stalo se to poprve proto jsem trosku vydrenej..ted uz nic ...vsechno slape..felina stoji porad na mrazu :-) garaz nezna :-) takze snad to bylo tim mazem ..dekuju

5.2.12, 14:12
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]