Jarda55 píše:
když,jsem ho měnil u felicie ,tak jsem sundal hadičky až u nadrže a vytáhl ,jsem ho i nima pod auto ještě jsem si na ně přivázal provázek tím jsem je potom protáhl zpátkÿ ,šlo to docela dobře
Palivovy filter som menil podobne ako ste tu mnohi pisali a islo to celkom dobre...na prvy krat asi za 1,5 hod. No ked som videl kde sa nachadza, tak som myslel, ze to bude ovela zlozitejsie. Takze dakujem Vam vsetkym za prispevky, pomohli ste mi.
Inak mne to islo vymenit aj bez demontaze toho plechu nad vyfukovym potrubim, lebo nevedel som ho dat dole. Najskor som uvolnil hadicku u nadrze a priviazal o nu spagat (provazek) a potom som uvolnil hadicku u trubky. Objimku palivoveho filtra som povolil dlhym srobovakom, najlepsie ohybnym, lebo tam trocha zavadzia ten plech. Cele som to nabok vytiahol a vymenil aj hadicky podla dlzky tych starych(treba skompletovat hadicky aj s filtrom mimo, lebo inak by tam bol pristup velmi zly). Naspat som to cele potiahol s tym provazkom, potom upevnil hadicku k trubke na boku, potom som srobovakom dotiahol tu obimku filtra a nakoniec upevnil hadicku u nadrze. Takze nebolo treba povolovat ani nadrz, ani davat dolu ten plech a islo to vcelku dobre.