Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.6.26, 00:35

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 palivový filtr felicie 
Autor Zpráva
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek Re: palivový filtr felicie
CROWACK píše:
ta plastová potvora je dělaná na karbecy a pod tlakem MPI čerpadla ti praskne a benzín ti vychčije na motor, ser na to a dej tam plechovej co tam patří, klidně i do předu, ale na tu pruhlednou baňu se vykašli...

vydrží to :wink:

14.7.11, 10:10
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek Re: palivový filtr
Jarda55 píše:
když,jsem ho měnil u felicie ,tak jsem sundal hadičky až u nadrže a vytáhl ,jsem ho i nima pod auto ještě jsem si na ně přivázal provázek tím jsem je potom protáhl zpátkÿ ,šlo to docela dobře

Palivovy filter som menil podobne ako ste tu mnohi pisali a islo to celkom dobre...na prvy krat asi za 1,5 hod. No ked som videl kde sa nachadza, tak som myslel, ze to bude ovela zlozitejsie. Takze dakujem Vam vsetkym za prispevky, pomohli ste mi.
Inak mne to islo vymenit aj bez demontaze toho plechu nad vyfukovym potrubim, lebo nevedel som ho dat dole. Najskor som uvolnil hadicku u nadrze a priviazal o nu spagat (provazek) a potom som uvolnil hadicku u trubky. Objimku palivoveho filtra som povolil dlhym srobovakom, najlepsie ohybnym, lebo tam trocha zavadzia ten plech. Cele som to nabok vytiahol a vymenil aj hadicky podla dlzky tych starych(treba skompletovat hadicky aj s filtrom mimo, lebo inak by tam bol pristup velmi zly). Naspat som to cele potiahol s tym provazkom, potom upevnil hadicku k trubke na boku, potom som srobovakom dotiahol tu obimku filtra a nakoniec upevnil hadicku u nadrze. Takze nebolo treba povolovat ani nadrz, ani davat dolu ten plech a islo to vcelku dobre.

21.7.11, 21:54

Stejný postup jsem použil taky. Jednoduše jsem si to zkompletoval i s hadičkami venku a protáhl směrem k nádrži.

22.7.11, 11:57

já teda nevím co máte za ruce, ale jinak jsem ten filtr nevydělal než že jsem musel spustit nádrž oba pásy dole,ten žáruvzdorný plech a tak jsem k tomu získal přístup jinak se mi to nikdy nepodařilo, jak povolit ty spony a nasadit druhý filtr, když nespustíš nádrž to teda nechápu miloš

pokud se jedná o stažení té zadní objímky hadice u filtru, tak tu nesundával jsem, ale zrovna jsem stáhl objímku na čerpadle pod sedačkama. Dále sem tam dal originální sponky z octavie místo šroubovacích. Výměna šla docela dobře.
Původní filtr byl zasr..., že s palivem vytékaly černé kusy čehosi neidentifikovatelného.

9.2.12, 15:32
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3