škoda 120 nad rychlosti 60km/h přehřivaní motoru
Autor |
Zpráva |
Martin 007
Dezertér
|
To je dobře aspon bude treba veselo...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
5.6.07, 20:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
Veselo teda bude......o tom nemám pochybnosti, někdy mi hlavou střílí nápady jak cokoliv vyřešit, ale jsou to napady na hlavu a nerealné....
|
6.6.07, 07:39 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Martin 007 píše: Ajaj tak to už budem dva který budou jenom koukat a kecat ale nic neudelaj.. Pane jo...
Ja sem treti, delam ve Chvaleticich... Muzu taky koukat?
Jinak mel bych jeden motor S120, pokud ho otec jeste nevyhodil. Akorat je to stara verze, rok tak 79. Musis se optat, ale myslim ze treba 500,- by mu stacilo.
EDIT: Ted jsem se nejak probral po ranu.... pro ten motor si RAM512 asi tak daleko nepojede... No nic.
Jinak ty krouzky medeny se taky pri pokleslejch vlozkach daji nacpat nahore mezi vlozku a tesneni, sice je to prasarna, ale nejakou dobu to vydrzi chodit. Mel jsem kdysi klesly prostredni vlozky a pomohlo to. Jenom musis dat pozor, aby se ti pri montazi hlavy neposunuly.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
7.6.07, 07:05 |
|
|
Dawid130
|
Jasně budeme koukat uplně všichni. Ale přece jednou budeme muset něco udělat. Mám před technickou, takže potřebuji udělat přední nápravu. Tak se na to připravte. A doufám že znáte nějaké schopne a domluvitelné STKačka..
|
7.6.07, 07:27 |
|
|
Drak
|
Prasárna to je jak pro koho, když sem se učil, tak chlapi vymezovlai vložky jedině tak, tehdá se vložky eště vybrušovaly a dávaly se nadrozměrný písty, aby to nestálo tolik a normálně se usadily do bloku s jednou nejtenší podložkou, aby to těsnilo a zbytek se dorovnal nahoře, pěkně se kroužky nalepily na vložky vazelínou, aby neutekly a bylo to.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
7.6.07, 18:02 |
|
|
Blazenmr
|
když jsme u toho prehřejvani, chlazeni, nezznate neco co bych mohl nalejt do chladiče aby mi ho to vyčistilo,,,,, mam totiž podezřeni že je mrtě zasran
|
12.6.07, 16:28 |
|
|
Martin
|
Dej si menší obrázek - 130 x 90 bodů.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
12.6.07, 17:28 |
|
|
CROWACK
|
Blazenmr píše: když jsme u toho prehřejvani, chlazeni, nezznate neco co bych mohl nalejt do chladiče aby mi ho to vyčistilo,,,,, mam totiž podezřeni že je mrtě zasran
http://www.skoda.panda.cz/forum/viewtop ... sc&start=0
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
12.6.07, 17:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|