Re: Motor hrozně žere olej
Osobne si myslim ze si ani nepozrel auto co si kupoval
Stacila ti len rozpravka o octavka v dechtu s automatom = auto co jazdi same.
Cas od casu mi prijde do roboty take auto, ked dam na zdvihak/diagnostiku aj mam chut doprucit opravu auta poistnou udalostou s totalnou skodou, ale zvycajne majitela poslem prec s odhadnutim veeelmi drahej opravy. Co mi je velmi luto.
Pouvazuj ci ma zmysel opravovat auto co pravdepodobne zerie olej a ma posahany automat. a v lete nahodou zistis ze sa straca sa voda a skace do nudzoveho rezimu, nehovoriac o "kozmetickych" zavadach karoserie, ci poskriabanom celnom skle...
Bol by som rad, kebyze sa mylim, a prehanam, a bodaj by nebolo tazke to tvoje auto prinutit opat posluchat.
Ziadnu trubicku.
Otvoris kapotu, Pravdepodobne das dole horny kryt a potom hladas v zadnej casti motora turbo (vec do ktorej ide vyfuk a dve hrube hadice. Jedna od filter boxu (taka plastova krabica ako od topanok) - tu si nevsimaj
A druha hruba ide niekde ku chladicom, ci dole pod svetla. - to je ta spravna.
povolis ju vzadu pri turbe, utries sajrajt a olej co je v nej.
A pokusis sa rozprestriet latkovy kapesnik, kus tricka tak aby vdzuch z turba musel prejst cez ten kapesnik. upenis to zasunutim hadice naspat. (mozes zaistit sponou). nastartujes, poturujes a vyberies kapesnik. urobis foto a zavesis ho na net.
Aspon takto si vysvetlujem Milosovu radu.