Autor |
Zpráva |
1maty1
|
rachtajici plech v motorovem prostoru
dneska se zacal vcelku hlasite nejaky "plech" v motorovem prostoru ten zvuk odpovida plechu chytlim na jednopm povolenym sroubu a vybrace od motoru vibruje
sem zkusil vsechny plechy co sem tam nasel a vsechny drzi dobre
tenhle zvuk se oziva jen tesne po nastartovani a pak utichne a uz se neobjevuje
|
5.6.07, 11:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
hans
von GLEXR
|
Nevím co je to za auto, ale může ti klepat i výfuk - zkontoroluj i jeho dotažení.
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
5.6.07, 11:55 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nebo vyreznuty prepazky ve vyfuku, se mi tez stalo, zvenku relativne OK ale kdyz sem ho vyndal tak to v nem pekne rachtalo
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
5.6.07, 12:04 |
|
|
1maty1
|
hmm auto sem zapomel napsat je to 105ka
ten vyfuk me nenapad nahore je pritocenej urcite dobre dole netusim (sem nekoukal) ale prijdemi ze tam neni ani rok to je dost malo na to aby byl vevnitr vyrezli
|
5.6.07, 12:24 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Mně takhle v určitých otáčkách drnčela podložka pod tou horní matkou upevňující výfuk...
Tak si nastartuj auto a jdi do motorovýho prostoru - různě si pomocí páčky na karburátoru měň otáčky a poslouchej, odkud to drnčí. To poznáš nejlíp.
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
5.6.07, 12:27 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
1maty1 píše: ... ale prijdemi ze tam neni ani rok to je dost malo na to aby byl vevnitr vyrezli
Todle je dobrej for teda asi neznas polsky vejfuky. No nemusi to byt ono, ale moznost tu je
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
5.6.07, 12:27 |
|
|
1maty1
|
Matthes píše: 1maty1 píše: ... ale prijdemi ze tam neni ani rok to je dost malo na to aby byl vevnitr vyrezli Todle je dobrej for teda :lol: asi neznas polsky vejfuky. No nemusi to byt ono, ale moznost tu je :)
vyfuk je made in czech republic
polsky sem jednou videl u kamarada do auto ho daval pomoci autogenu :)
_________________ S105 S (S jako Sport) rv84 momemtálně motor S120 -- podlehl korozi -- už je na šroťáku
předívka: Trhač hlav, odlehčená oxidem železitým
|
5.6.07, 14:37 |
|
|
ferrari
|
1maty1 píše: Matthes píše: 1maty1 píše: ... ale prijdemi ze tam neni ani rok to je dost malo na to aby byl vevnitr vyrezli Todle je dobrej for teda asi neznas polsky vejfuky. No nemusi to byt ono, ale moznost tu je vyfuk je made in czech republic polsky sem jednou videl u kamarada do auto ho daval pomoci autogenu
ja som nikdy nemal problémy s výfukmi a paradoxne najhorší zvuk mal výfuk, ktorý mi deklarovali ako český...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
6.6.07, 18:22 |
|
|
bany.xf.cz
|
Matthes píše: 1maty1 píše: ... ale prijdemi ze tam neni ani rok to je dost malo na to aby byl vevnitr vyrezli Todle je dobrej for teda asi neznas polsky vejfuky. No nemusi to byt ono, ale moznost tu je
No já sem koupil vejfuk za 300 a za měsíc byl rezatej jak svi_ě... mimochodem to bylo z "Auto Kelly" - ale nevim jestli se to smí. Jestli ne, tak to smažu...
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
22.6.07, 09:33 |
|
|
hans
von GLEXR
|
bany.xf.cz píše: No já sem koupil vejfuk za 300 a za měsíc byl rezatej jak svi_ě... mimochodem to bylo z "Auto Kelly" - ale nevim jestli se to smí. Jestli ne, tak to smažu...
Proč by se to nesmělo Spíš bych se zeptal v Auto Kelly, jestli se vůbec smí prodávat takhle šmejdský vejfuky
Škoda 742 Forever Team
|
22.6.07, 15:24 |
|
|
michalkatka
|
bany.xf.cz píše: Matthes píše: 1maty1 píše: ... ale prijdemi ze tam neni ani rok to je dost malo na to aby byl vevnitr vyrezli Todle je dobrej for teda asi neznas polsky vejfuky. No nemusi to byt ono, ale moznost tu je No já sem koupil vejfuk za 300 a za měsíc byl rezatej jak svi_ě... mimochodem to bylo z "Auto Kelly" - ale nevim jestli se to smí. Jestli ne, tak to smažu...
a išiel si to aspoň reklamovať? ja by som im ten výfuck niekam...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
22.6.07, 15:27 |
|
|
škodař
|
přesně tadykto mi dělá rapid mám nízký volnobjech jak to má ty nízký otáčky tak to tak rachotí zkus si zehnat někoho kdo ti bude přes hadru ten výfuk držet spíš tlačit na nějakou stranu pokud bude klid tak je to ono
|
22.6.07, 19:45 |
|
|
Martin
|
bany.xf.cz píše: No já sem koupil vejfuk za 300 a za měsíc byl rezatej jak svi_ě... mimochodem to bylo z "Auto Kelly" - ale nevim jestli se to smí. Jestli ne, tak to smažu...
A co po něm chceš? Ta barva, co na něm je, je pouze přepravní. Hned shoří a výfuk je nechráněn a jelikož je to železo ještě k tomu tepelně namáhané, tak to rezne. Nemá cenu to natírat, až ti prorezaví znovu, tak si zajdeš do Auto Kelly pro nový za 300Kč.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
22.6.07, 21:03 |
|
|
bany.xf.cz
|
Martin píše: bany.xf.cz píše: No já sem koupil vejfuk za 300 a za měsíc byl rezatej jak svi_ě... mimochodem to bylo z "Auto Kelly" - ale nevim jestli se to smí. Jestli ne, tak to smažu... A co po něm chceš? Ta barva, co na něm je, je pouze přepravní. Hned shoří a výfuk je nechráněn a jelikož je to železo ještě k tomu tepelně namáhané, tak to rezne. Nemá cenu to natírat, až ti prorezaví znovu, tak si zajdeš do Auto Kelly pro nový za 300Kč. No ona stejně pujde sešrotovat, tak to neřešim. Ale je to přesně tak - barva se vypálila a už je vejfuk oranžovej. Jako měli tam tři a ten co jsem vzal byl asi fakt nejlepší z hlediska symetrie potrubí. hlavně ty svary... No katastrofa. Jestli se fakt nevyplatí si koupit za 800 nerezovej. Tomu z Kelly dávám tak maximálně rok životnost. (Od srpna přes zimu do srpna)
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
24.6.07, 22:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|