Re: forman 1.3 50kw lpg, zvyšena spotreba, cuka, blbnu otačk
no dnes rano som vymnil sviečky za nove brisk silver a bol som v meste tak osm spravil asi nejakych 15km a bol som aj v servicse aby my spravili dignostiku v jednom nemali čas.. v druhom my povedali že na fomrany sa to neda urobiť... a v tretom my chlapik nato popozeral povedal že jednobodovy vstrek je OK a že vyzera byť všetko dobre že zvuk ma fajn a aj volnobeh ide krasne ( motor bol samozrejme už davno teply) poradil my nech skusim vymeniť čidlo teploty aby auto ked štartuje vedelo otom že je studene a potom my ktomu vysvetlil nejaky suvis ktory si presne nepametam.... a tiež my povedal že sviečky značky denso su japonske a že oni vobec nemaju čo robiť u škodovkach že to všetko možu robiť aj oni...
HOdnotenie: 1. problem ostal na benzine pri studenom motore zdochina stale 2 problem necukol my ani raz, musim vyskušať ešte dlhšiu trať 3 problem zistim až pri natakovani
čo vy nato??? prosim poradte niečo.. mam vymeniť palec aj vyko rozdelovača? palec ma trochu už aj volu... može to byť tym?