|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
zipppoo
|
vysoké otáčky
mám feliciu 1,3 mpi (lpg +benzin Rok výroby:1996) blbnú mi otáčky ked nastartujem motor prejdem cca 10 km a sa mi zvysia otácky na 2000... a sem tam klesnu a zase sa zvysia drzia sa na 2000 skoro stále ? moze to byť aj dačo iné ako lambda sonda ? lebo takýto problem som mal aj pred rokom aj daco ale to mi otácky skákali od 2000-3000 a bola to lambda...
|
16.11.12, 08:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
MartinK72
|
Re: vysoké otáčky
Většinou za to může zasviněná klapka a tím pádem adaptace ECU mimo pásmo. Může to dělat i opotřebovaný potenciometr klapky. Máš seštelovanou vůli táhla akcelerátoru?
|
16.11.12, 11:04 |
|
|
zipppoo
|
klapku sme cistili... a aj lambdu vymenili za opotrebovanú ateraz nevieme ci ta lambda bola tiez na prd alebo nie... nemoze to byť cidlo teploty alebo take dačo ?
|
18.11.12, 19:51 |
|
|
Jiri
|
neco takoveho jsem resil a byla to jednotka
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
18.11.12, 22:13 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|