|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
dave
|
svíčky Fabie
Mám škodu Fabii 1.4 16V 55KW,chtěl bych se zeptat jaké jsou nejlepší svíčky,já tam mám právě originál NGK a nejsem s nima moc spokojený
|
29.6.07, 19:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
David
|
Re: svíčky Fabie
dave píše: Mám škodu Fabii 1.4 16V 55KW,chtěl bych se zeptat jaké jsou nejlepší svíčky,já tam mám právě originál NGK a nejsem s nima moc spokojený A jak jsi přišel na to že nejsou vhodné ??
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
29.6.07, 20:55 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: svíčky Fabie
dave píše: Mám škodu Fabii 1.4 16V 55KW,chtěl bych se zeptat jaké jsou nejlepší svíčky,já tam mám právě originál NGK a nejsem s nima moc spokojený
kolik s nima máš najeto ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.6.07, 10:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jestli máš vícekontaktní tak tu zapalovací lištu přetěžují, na NGK co sleduji v jednom obchodě nebyla jediná reklamace, svíčku má za 50 korun, běžně stojí jedna stovku, jsou i jištěné proti pádu na zem, že mají balené kontakty, dej si chapmpion konec PYC platinové cena 560 - 850 za sadu, a napiš to by mě zajímalo a napiš taky proč nejsi spokojen s NGK, závada může být i v zapalovací liště, nebo znečistěná klapka miloš
|
30.6.07, 11:06 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|