no tak i v Cechach se takovy najdou.....
6.7.07, 20:11
Reklama
Reklama
ventYl
Matthes píše:
ventYl píše:
to mu ten pretlak oleja v motore nevybil merku oleja a neunikal mu tadial olej??? nechce sa mi verit
Nevim, znam to z vypraveni, ale me tam dost drzi, tak proc ne. A jesi ji nekdo nevyndaval dlouho, tak tam mohla zapustit koreny :)
ja som mal len vyzrate piestne kruzky a robilo to taky tlak, ze mi to dve rozne merky v diere otacalo, tie sa potom natocili smerom na vyfuk a roztopili. takze neverim...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
6.7.07, 20:32
Matthes
Hliník navždy.
ventYl píše:
ja som mal len vyzrate piestne kruzky a robilo to taky tlak, ze mi to dve rozne merky v diere otacalo, tie sa potom natocili smerom na vyfuk a roztopili. takze neverim...
OK never, ja ti to necpu Samozrejme ta merka asi vylezla kdyz se to jal startovat
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 50 návštevníků