Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 13:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Výfuk felicia - jaký výrobce? 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Výfuk felicia - jaký výrobce?
Samozřejmě jméno prodejce nevim, ale takovej vyžranej, trochu proplešlej, byl tam on a nějaká mladá baba která řešila jinýho borce co sháněl nějaký ložisko. S tou cenou sem se sekl, to uznávám, pomotala se mi v hlavně s cenou walkera bez DPH. S tím příští týden si ale za tím stojím, jsem normál pracující člověk, to znamená, že nemám nárok shánět díly do 10ti ráno byl jsem tam odpoledne okolo půl páté, dřív jsem se z práce nedostal.

Mysli si co chceš ale na mě tím dobrej dojem neudělali. V obchodě milión tuzérskejch pičovin k hovnu, hlavně si doprostřed postavit čínskou čtyřkolku, ale když člověk něco normálního, jako náhradní díl, a potřebuje to rychle, tak příští týden. Bosal za 1700 zítra - cena jak za kozu. Jestli máš přístup k je jménům kdo je na které pobočce, klidně si to proklepni, mám svědka.

1.7.13, 20:56
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

nezlob se ale stojíš si za pěknou kravinou, se posad za toho ptodejce ty jsi se ho zeptal zda má vývuk a on ti řekl příští týden??

ten člověk tam nemá co dělat

v kel to chodí tak že řekneš co chceš prodejce se podívá do pc jako já a zjistí že to co potřebuješ má skladem jede faktura a on přinásí díl

odpověd že bude příští týden je naprosto stejná jakože ty nevíš a ani nezjistíš jak se prodejce jmenuje fakt nesmysl ke mě když přijdeš mám skladem nebo ve dvě nebo max z prahý v deset další den ale za týden to si potkalvyžranýho proplešetiláho s babou ale ne ne v kel jsem tam víc jak šest let aleto jsem nikdy nezažil prostě si to neumím ani představit klepnu n pc přední díl počet skladem jeden a řeknu zákazníkovi bude příští týden ten vyžraný tam nemá co dělat no pokd nevíš jméno je to tvůj výmysl nic víc promin :wink:

1.7.13, 21:31

Milošu, jestli to chceš dál řešit, dojeď si do svitav, a di se ho tam zeptat. Ty máš nějakou zkušenost, já mám nějakou, plantat pičoviny jestli je to kravina nebo není, mě vážně nebaví. Já něco potřebuju, on to nemá, ok, seru na tebe, jdu jinam, konec.
Ty si ty jejich visačky čteš? A pak si je pamatuješ? Když seš třeba někde poprvé?
Já myslel, že jsi člověk praxe, a víš jak to v životě chodí, ale asi jsem se dotkl citlivýho místa a nepochválil tvoji oblíbenou mototechnu..
No co se dá dělat, i to se prostě stává. Není mi patnáct, abych si něco vymejšlel a zbytečně na něco plival. Jen jsem zde popsal svoji příhodu.
Asi měl špatnej den, třikrát se mě ptal, jestli to je 1.6 a já třikrát opakoval 1.3 MPI 97...:mrgreen:

1.7.13, 22:42
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2