Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 14:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Fabia I 1.4 16V - Nereaguje na plyn 
Autor Zpráva

Příspěvek Fabia I 1.4 16V - Nereaguje na plyn
Zdravím, po výměně motorového oleje se mi stala tahle věc: Odjíždím od mechanika domů, cca po 2km se mi rozsvítila kontrolka motoru, vrátím se k mechanikovi po napíchnutí na VAG auto hlásí závadu na EGR (ale to hlásilo i před tím, ale kontrolka nesvítila). Mechanik vše vymazal, nastartuju, vše je OK a zase po cca 2km se mi rozsvítila pro změnu kontrolka EPC... Zaparkuju auto, po cca hodině jdu přeparkovat, nastartuju, ujedu asi 3metry, rozsvítí se jak EPC tak kontrolka motoru a motor vůbec nereaguje na plynový pedál... Nevíte v čem by moh být problém? Děkuji za rady

17.10.13, 17:53
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Fabia I 1.4 16V - Nereaguje na plyn
Tak mám další poznatek.. Po cca 2h jsem auto nastartoval znova, EPC a kontrolka motoru svítily opět, ale auto začlo reagovat na plyn. Ale tím způsobem že po krátkém sešlápnutí plynu vyletěly cca k 3tis a pak se pomalu vracely k 1500ot. kde zůstaly stát a držely volnoběh... Opravdu podivné chování, buď neraguje na plyn vůbec, nebo reaguje tímto divným způsobem... Co s tím může být? :?

17.10.13, 19:55
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Fabia I 1.4 16V - Nereaguje na plyn
pokud nevíš číslo závady a nejlépe čísla závad ze všech jednotek debata je znytečná :wink:

17.10.13, 20:18
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]