|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Bandis
|
Start fabia
Ahoj, tak přidám ještě jeden dotaz. Včera se mi stalo, že jsem jel autem, zaparkoval jsem a když jsem potřeboval zase odjet tak při pokusu o nastartování (po cca 15 minutách po zastavení) to jen jakoby jednou škytlo a pak nic. Když jsem se pořádně zaposlouchal tak jsem slyšel jen velice slaboučký zvuk startéru který po 5-ti vteřinách snažení se utichl úplně. Nevíte co by to mohlo být? Napadlo mě, že mohl odejít startér nebo nějaká pojistka ale kontrolovaljsem snad všechny a byly ok.
_________________ Škoda Fabia 1,4 TDi 55 kw Rok výroby: 2004
|
23.11.14, 20:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p.s.
|
Re: Start fabia
neodešla ti náhle baterie?co dělaj kontrolky při startu zhasínaj??
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
23.11.14, 20:45 |
|
|
Bandis
|
Nene, nezhasíná nic ani nesvítí kontrolka baterky, i stahování oken není nějak zpomalené nebo něco podobného.
_________________ Škoda Fabia 1,4 TDi 55 kw Rok výroby: 2004
|
23.11.14, 20:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
zkus někoho zavolat kdo tomu rozumí
|
23.11.14, 22:06 |
|
|
p.s.
|
Bandis píše: Nene, nezhasíná nic ani nesvítí kontrolka baterky, i stahování oken není nějak zpomalené nebo něco podobného. nedobíjí ti to jezdils jen na baterii a ta se vymlátila vem měřák a hlaš napětí baterie při startování
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
24.11.14, 20:05 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|