|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
tomas.rmcf
|
aditíva do favorita
prospelo by favoritu keby pridám do benzínu nejaké aditíva na prečistenie aj keď sa do neho v predošlých 20tich rokoch nič také nepridávalo? alebo je to skôr zbytočné?
ďakujem za odpovede
|
4.4.15, 21:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: aditíva do favorita
Jestli to jede, nestourej se v tom.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
4.4.15, 21:14 |
|
|
tomas.rmcf
|
tiež si myslím, že to bude najlepšie
|
4.4.15, 21:33 |
|
|
fatal
rejpal
|
Pokud chceš mít dobrý pocit, natankuj občas Shell V-Power. Nějaká aditiva tam jsou, sice to není zázrak, ale dobrý pocit z toho mít můžeš.
|
5.4.15, 08:57 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
aditiva smysl mají, já bych začal tak že bych vzal baterku odšrouboval plovák do nádrže a podíval se co je v nádrži pokud tam bude čisto tak bych přidával vif , začal bych raději půl mililitru na litr a pak mililitr na litr pravidelně, vyčistí to nádrž, trubky karbec,
třeba u mé hondy tam podle manuálu mám každy rok vyfoukat a vyčistit karbec, vytáhnout ty karbece to by člověk vystříkl, vif tu práci udělá za mě,
u starého fáčka ti může tak začít kapkat karbec, přehodíš vzadu membránu, nebo problém s volnoběhem přehodíš obohacovač
|
5.4.15, 09:17 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|