|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Felicia 1.6 skryta zavada
Autor |
Zpráva |
Creative_
|
Felicia 1.6 skryta zavada
Vedel by mi niekto poradit?
Mam takyto problem:Mam 1.6 feliciu a najazdene 107 000 km a motor neposlucha.Nedrži mi otacky a stale to zdochina.
Prejavuje sa to hlavne ked idem do krizivatky a vyradim.trochu zakolisu otacky a zdochne.Aj plynula jazda nie je mozna,lebo ked chcem ist napr. na 3 stupen 40km/h tak to sklbe.Staruje to bez problemov.
Uz som pomenil sviecky,veko rozdelovaca,lambdu/BOSCH/,teplotny snimac,druhu klapku/zanovnu/,filtre...
spravili sme aj kompletny test a nic.Ked sa auto napychne na comp,tak nevyhodi ziadnu chybu.Podla compu motor slape na
100 %.Neviem uz som zufaly,lebo mi uz odchadza aj starter od staleho startovania.Na dlhe trasy mi to az tak nevadi,ale v meste je vozenie nerealne.A spotreba je tiez normalna,okolo 6,5 - 7 l,aj vykon ma a ked spravime zakladne nastavenie pocitacom,tak klapku nastavuje normalne.Aj na sitic sa auto sprava normalne,ale akonahle sa motor zohreje,uz to zdochina.
diky moc
|
21.5.06, 13:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
pepa
|
Je možné,že máš špatný přísun paliva-pal.filtr ,tlak pal. čerpadla,jestli nebyl filtr ještě měněn tak ho rovnou vyměn a nechat změřit tlak jestli není malý.Taky by to mohlo být ucpaným některým dílem výfuku.Netěsnost sacího potrubí snad ne,když do zahřátí jede,ale možné je vše.
_________________ Felicia 1,6MPI/2000/bílá
|
21.5.06, 16:41 |
|
|
Roman
|
tohle nam dala felda 136 MPi kdyz sme meli pricpanou jednu ze vstrikovacich trysek, cely sani poradne vycisti, vsechny kontakty - bude to asi zase naka blbost, kdyz VAG neukazuje zadnou chybu
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
22.5.06, 08:25 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|