|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Zaslepení EGR Felicie 1.9 D ??
Autor |
Zpráva |
Karel84
|
Re: Zaslepení EGR Felicie 1.9 D ??
Zdravím,
1.9D felicia mi začala cukat při mírně sešlápnutém plynu (udržování rychlosti), tak jsem zkusil zaslepit EGR (dle rady někde zde na fóru) a od tý doby necuká, ale motor ztrací tah, točí mi max. 3500/min a kopce, které jsem jezdil pětkou jezdím trojkou. Čím by to mohlo být?
díky
|
30.9.15, 13:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
v první řadě kanystr 5l hadice a napojit čerpadlo nařímo, nejlíp když napojíš i vratku, pojezdi pak napiš je nutno vyloučit palivovou soustavu, ucpaný filtr vadný termoventil nebo vratka
|
1.10.15, 06:41 |
|
|
Karel84
|
OK, vyzkouším.
Ještě mám jeden poznatek, před tím než to začalo zlobit, tak mi určitých otáčkách zaklepalo někde ve vejfuku, myslel jsem, že klepe někde o podlahu, ale teď to přestalo. Napadlo mě jestli nebylo někde něco uvolněný a teď se ucpal katalyzátor.
Autem musím zatím jezdit každej den a rychle se to zhoršuje, v úterý se nechal vytočit motor na necelý 4000, dneska už jenom 3000/min
|
1.10.15, 07:26 |
|
|
|