Autor |
Zpráva |
DRYVER
|
Vysokonapěťové kabely
Tak jsme si je koupil v mototechene na favorita a kdyz je tam nasadim tak ke svickam vpohode ale od civky do prostred vicka rozdelovace je ten kabel kratkej (nejde dat pod ani nad tim nasavcem vzduchu) Na krabicce bylo napsane Tesla T 145 H Power ignition leads Hi-temp supperessor. Mate nekdo s temahle kabelama zkusenosti protoze ten kabel me teda zarazil
|
26.7.07, 23:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: Vysokonapěťové kabely
DRYVER píše: Tak jsme si je koupil v mototechene na favorita a kdyz je tam nasadim tak ke svickam vpohode ale od civky do prostred vicka rozdelovace je ten kabel kratkej (nejde dat pod ani nad tim nasavcem vzduchu) Na krabicce bylo napsane Tesla T 145 H Power ignition leads Hi-temp supperessor. Mate nekdo s temahle kabelama zkusenosti protoze ten kabel me teda zarazil
Vrátit a vyměnit za jiný
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
27.7.07, 07:52 |
|
|
cyz
|
DRYVER píše: Tak jsme si je koupil v mototechene na favorita a kdyz je tam nasadim tak ke svickam vpohode ale od civky do prostred vicka rozdelovace je ten kabel kratkej (nejde dat pod ani nad tim nasavcem vzduchu) Na krabicce bylo napsane Tesla T 145 H Power ignition leads Hi-temp supperessor. Mate nekdo s temahle kabelama zkusenosti protoze ten kabel me teda zarazil
Vrátit - asi se toobčas stane, kdysi jsem kupoval kabely na 105ku (made in japan!) a tam mi zase nestačil kabel ke 4. válci, hned mi to vyměnili za druhou krabičku, ten samý typ a tam už bylo všechno v pořádku
|
27.7.07, 16:55 |
|
|
spartra
|
mno nekoupl jsi je na stříkačku nebo obárceně, u jednoho je kabel kratší k cívce
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
28.7.07, 08:07 |
|
|
mišo
|
kable skoda 120
zdravim moze mi niekto poradit s kablami na skodovke podla opravarenskeho manualu maju mat kable nejaky odpor napr 1 sviecka 19kiloohmov +-40% a ten moj ma 5,5 a takto su na tom vsetky je to problem??? mam zli studeny start motora.
|
5.8.07, 07:07 |
|
|
Šemik
|
Kabely mají různý hodnoty v závisloti na výrobci..
Jestli jsou v pořádku a nepoškozené tak to jimi nebude...
Můžeš klidně koupit novou sadu kabelů od TESLY na 105/120/130 stojí asi 120kč
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
5.8.07, 07:21 |
|
|
mišo
|
kable skoda 120
dakujem
|
5.8.07, 07:27 |
|
|
Šemik
|
A ty špatné starty za studena - jakpak staré máš svíčky?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
5.8.07, 08:07 |
|
|
mišo
|
kable skoda 120
sviecky asi 2000km bosch
|
5.8.07, 08:32 |
|
|
Martin
|
Myslím, že menší odpor není na závadu, právě naopak. Zkontroluj přerušovač, odtrh, předstih, vůli ventilů.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
5.8.07, 09:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kabely sis koupil špatné na stříkačku musíš mít označení T 122 H miloš
|
5.8.07, 10:12 |
|
|
DRYVER
|
slovacek.milos píše: DRYVER píše: Tak jsme si je koupil v mototechene na favorita a kdyz je tam nasadim tak ke svickam vpohode ale od civky do prostred vicka rozdelovace je ten kabel kratkej (nejde dat pod ani nad tim nasavcem vzduchu) Na krabicce bylo napsane Tesla T 145 H Power ignition leads Hi-temp supperessor. Mate nekdo s temahle kabelama zkusenosti protoze ten kabel me teda zarazil kabely sis koupil špatné na stříkačku musíš mít označení T 122 H miloš
Jo taky sem to zjistil. Uz je mam davno vymenene. V mototechne se prej prehmatli kdyz mi je davali. Jsou to prece taky jen lidi ze a stat se to muze.
|
5.8.07, 13:56 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
DRYVER píše: slovacek.milos píše: DRYVER píše: Tak jsme si je koupil v mototechene na favorita a kdyz je tam nasadim tak ke svickam vpohode ale od civky do prostred vicka rozdelovace je ten kabel kratkej (nejde dat pod ani nad tim nasavcem vzduchu) Na krabicce bylo napsane Tesla T 145 H Power ignition leads Hi-temp supperessor. Mate nekdo s temahle kabelama zkusenosti protoze ten kabel me teda zarazil kabely sis koupil špatné na stříkačku musíš mít označení T 122 H miloš Jo taky sem to zjistil. Uz je mam davno vymenene. V mototechne se prej prehmatli kdyz mi je davali. Jsou to prece taky jen lidi ze a stat se to muze.
mně to je jasné že sis za tu dobu poradil, a jinak pro všechny kdo nechce utratit za kabely třeba 4000 korun vyrábí to naše firma na všechny auta tesla blatná a.s. ceny jsou někdy i 10 x menší miloš
|
5.8.07, 17:24 |
|
|
DRYVER
|
slovacek.milos píše: DRYVER píše: slovacek.milos píše: kabely sis koupil špatné na stříkačku musíš mít označení T 122 H miloš Jo taky sem to zjistil. Uz je mam davno vymenene. V mototechne se prej prehmatli kdyz mi je davali. Jsou to prece taky jen lidi ze a stat se to muze. mně to je jasné že sis za tu dobu poradil, a jinak pro všechny kdo nechce utratit za kabely třeba 4000 korun vyrábí to naše firma na všechny auta tesla blatná a.s. ceny jsou někdy i 10 x menší miloš
Byl sem to vymenit hned druhy den ale nejak sem byt tyden v trapu tak jsem to nemohl tady napsat. Byly to nejake kabely Tesla a vysli na asi 170kc
|
5.8.07, 19:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|