Zdravím,
potřeboval bych poradit s takovým malým zádrhelem
. Při vyndavání vstřikovacích trysek na Felicii 1.3 MPi mi jedno těsnění (O-kroužek trysky) spadlo velice neštastně do sacího ventilu a jelikož byl zrovna v otevřeném stavu, tak propadl až do komory válce. Když zkusím motor protočit otáčením řemenice, tak se v jednom bodě zasekne. Máte nějaké jednoduché řešení jak ho dostat ven ? V pracech na motoru jsem zatím celkem začátečník (dělal jsem akorát rozvody). Je možné válec vytáhnout spodem ven ? Nebo je nutné sundat hlavu ?
Když sundám hlavu aniž bych měnil těsnění, je možné jí vrátit bez nějakého dodatečného měření vůli vložek a přebroušení ?
Je možné utrhnout ty dlouhé imbusy co drží hlavu při povolování klasickou metodou (rázový utahovák nebo něco podobného nemám), koukal jsem že drží docela nafest ?
Ještě mě napadlo - nešlo by třeba vstříknout do válce trochu benzínu a zapálit (těsnění spálit) - možná šílenost ?
Nepotřebuju zodpovědět všechny otázky, jestliže je nebudu potřebovat, jen to píšu najednou kvůli rychlejší odpovědi. Děkuji všem.