|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jura píše: Já jen zjišŤuji informace Miloši...tahle záležitost je pro mě pořád tabu a chci zjistit co nejvíce informací, abych mě to potom co nejméně stálo a bylo to k něčemu...peněz opravdu nemám hodně.... Vím, že dokážu být hóóódně otravnej, ale každá informace je pro mě hodně cenná.... Vážím si tvé pomoci
Jinak co ten výkup těch katů...myslíš, že to k něčemu bude?
podle mě ten výkup katů neexistuje a do toho katu napřed mrkni co v tom vlastně máš miloš
|
14.8.07, 06:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
výkup katalyzátorů má smysl, obsahují drahé kovy, sice jsem nikomu nic neprodával, ale zkusil jsem www.google.cz a dal hledat výkup katalyzátorů, ukázalo se mi tohle, tam už si to může každý pročíst a třeba něco i najde
|
14.8.07, 13:46 |
|
|
michalkatka
|
Jura píše: Jinak co ten výkup těch katů...myslíš, že to k něčemu bude?
inak dva katy (aj s toho tvojho jirka) som včera predal manikovi... 1200sk/kus nejaká zahraničná spoločnosť to spracuváva, sú tam nejaké vzácne kovy ??? titan, platina.....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
14.8.07, 15:19 |
|
|
Jura
|
Jj...drahé kovy tam sou (platina, rhodium a palladium) Jinak mazec no... du shánět nějaké katalyzátory:)
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
14.8.07, 15:32 |
|
|
cyz
|
Jura píše: Jj...drahé kovy tam sou (platina, rhodium a palladium) Jinak mazec no... du shánět nějaké katalyzátory:)
Za chvilku budou cikání krást katalyzátory ze zaparkovaných aut
|
14.8.07, 15:45 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
cyz píše: Jura píše: Jj...drahé kovy tam sou (platina, rhodium a palladium) Jinak mazec no... du shánět nějaké katalyzátory:) Za chvilku budou cikání krást katalyzátory ze zaparkovaných aut tak to aby snad Nepér tohle téma ryhle smazal
|
14.8.07, 15:46 |
|
|
DRYVER
|
|
14.8.07, 15:56 |
|
|
Reklama
|