|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Těsnění hlavy
Znáte nebo montoval jste někdo těsnění pod hlavu na cokoliv značky Glaser? Já potřebuju jednomu kamarádoj co má taky R19 1,8 16V vyměnit těsnění pod hlavou a oni na mě vybalili tuhle značku což se mě moc nezdá protože za něj chtěj 470,- a Victor Reinz stojí cca 1100,- a Erling, kterej mám já na svým stojí taky kolem 1000,- Takže bych tam nerad dal nějakej šmejd aby se mě za 14 dní nevrátil.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
28.8.07, 13:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kaliban123
|
Já použivám Temac pokud ti to pomůže
|
28.8.07, 13:42 |
|
|
Gemini
|
Re: Těsnění hlavy
Kristensen píše: Znáte nebo montoval jste někdo těsnění pod hlavu na cokoliv značky Glaser? Já potřebuju jednomu kamarádoj co má taky R19 1,8 16V vyměnit těsnění pod hlavou a oni na mě vybalili tuhle značku což se mě moc nezdá protože za něj chtěj 470,- a Victor Reinz stojí cca 1100,- a Erling, kterej mám já na svým stojí taky kolem 1000,- Takže bych tam nerad dal nějakej šmejd aby se mě za 14 dní nevrátil.
firma www.kalina.cz ti vyrobi hocijake tesnenie aj pod hlavu (hrubsie , tensie) aj dvojite oplechovane , ceny maju priaznive na to ze je to kusova vyroba, sidlia v Zline a este niekde
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
28.8.07, 15:03 |
|
|
Drak
|
Z finančně dostupnějších jedině Erling a Temac, zbytek je pochybná kvalita a často vyletí ven.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
28.8.07, 17:30 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Těsnění hlavy
Gemini píše: Kristensen píše: Znáte nebo montoval jste někdo těsnění pod hlavu na cokoliv značky Glaser? Já potřebuju jednomu kamarádoj co má taky R19 1,8 16V vyměnit těsnění pod hlavou a oni na mě vybalili tuhle značku což se mě moc nezdá protože za něj chtěj 470,- a Victor Reinz stojí cca 1100,- a Erling, kterej mám já na svým stojí taky kolem 1000,- Takže bych tam nerad dal nějakej šmejd aby se mě za 14 dní nevrátil. firma www.kalina.cz ti vyrobi hocijake tesnenie aj pod hlavu (hrubsie , tensie) aj dvojite oplechovane , ceny maju priaznive na to ze je to kusova vyroba, sidlia v Zline a este niekde
ten kalina to je zázrak, kdysi dávno v roce 95 jsem kupoval na sirku 2.3 D těsnění pod hlavu origo ford asi 2400 u kaliny jsem koupil origo ford 560 korun s garantovaným stlačením 1.5, třeba na rencka 18 1.6 za 300 a tak, co jsem tam koupil vše super je to ve zlíně tu značku glaser to jsem ani neslyšel, ale na benzín to tam vydrží a jestli tomu někdo bude v mrazech dávat nářez tak nepomůže nic miloš
|
28.8.07, 17:58 |
|
|
Kristensen
|
Já vemu ten Erling, dával jsem ho snad pokaždé na cizí auta tak to nebudu pokoušet a radši ho tam dám. Jen mě zarážela ta cena proto jsem se ptal.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
28.8.07, 18:43 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|