cyz píše:
Jakub_Simir píše:
Hele ja nechci moc mudrcovat ale mel jsem donedavna ten samej problem. A nakonec jesem vymenil vicko na expanzce pac netesnilo a nebyl tam zadnej tlak a tim padem voda nez prijde do varu tak z ni jdou bubliny no a pokad mas malinko provesenou hadicku na odvzdusneni z termostatu tak bez tlaku ti to ten vzduch nevyfoukne nahoru a pak ti to vari. Ale riakm nevim jestli je to tvuj pripad ale me se to taky projevovalo takhle. pac sem jel a jedno jestli z kopce nebo do kopce a bylo to v cajku. Kdyz sem ji drtil nebo jsem jel volne bylo to jedno ael zniceho nic proste pomalu vystoupala a bylo to spatny a pak jsem ho vymenil a bylo to dobry. Staci kdyz se podivas jestli mas v cajku tu gumo na vicku ja ji mel uplne v pr* .
Víčko je taky měněné....eště zkusím celou expanzku.
To ti asi nepomuze na ni by nemelo byt nic spatnyho. Pac kdyby byla praskla dole tak by voda tekla a kdyz nahore tak by utikal tlak a jak si cetl prispevky tak by o nemelo tolik vadit.
Ale ted zpet k tomu co jsem udelal jeste ja kdyz se mi vareni po chvili zase vratilo. Ja jsem pak jeste zkusil dotahnout hlavu a zjistil jsem ze je povolena jak swina ale to asi nebude tvuj pripad.Jinak me uz nic nenapada.Tak mi zbejva jen poprat brzky najiti zavady.Ja uz to mam za sebou a jsem mrte stastnej.