|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
favorit karburátor - nedrží volnoběh
Autor |
Zpráva |
standa22
|
když do prahy to mám asi 70 KM
|
1.9.07, 18:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
standa22
|
tak problím sem asi vyřešil problem byl v elektrice do karburatoru chvilku elektrika šla chvilku ne .. provizorně sem to opravil že sem vzal napájení co vede k cívce od té doby drží přesně 900 otáček Chtel bych podškovat všem kteří mi poradily co zkusit. děkuji vám všem
|
7.9.07, 23:45 |
|
|
Nepér
|
A ostatní věci, zapojené přes relé "15" fungují? Jestli je to ten starší typ, tuším studeňák v pojistkovce.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
8.9.07, 09:56 |
|
|
standa22
|
ano mám tu starou měl sem jí dneska v ruce a koukal sem že bude potřebovat aspon kilo cínu. přez relé 15 sou tažený například bliknry, vyhřívání zadního skla? ??
|
8.9.07, 22:53 |
|
|
Nepér
|
Tak nějak jde přes to, co říkáš, vlastně většina toho, co funguje po zapnutí zapalování, kromě pár věcí... soudruzi šetřili na cínu. Mě se jednou povedlo vytáhnout relé i s paticí...
|
8.9.07, 23:16 |
|
|
standa22
|
tak to by vysvětlilo další závadu proč sem dneska musel místo blinkru používat ruku. celou jí přepájím a trošku jí i vyztužím protože když sem koukal na tloušťku vodivých cest a pak si v hlavě tak nejak popřemejšlel co tím teče za proudy tak sem docela koukal že ještě to neshořelo.
|
8.9.07, 23:20 |
|
|
Nepér
|
Pak se ještě hodí napružit kontakty všech konektorů na pojistkovce. Dutinky trošku přimáčknout a kolíky trošku roztáhnout. Ale opatrně, aby to pak šlo zapojit zpět.
|
9.9.07, 11:50 |
|
|
standa22
|
tak sem jí celou přepájel spotřeboval sem snad 0,2 Kg cínu a trošku sem přimáčknul ty konektory. Vyměnil sem 2 relé a doufám že už to bude fungovat. ale opravdu se divím že to mohlo snýst ty proudy co tím tečou
|
9.9.07, 19:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|