Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 04:53

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 favorit karburátor - nedrží volnoběh 
Autor Zpráva

Příspěvek 
když do prahy to mám asi 70 KM :(

1.9.07, 18:20
Pspvek Reklama

Příspěvek 
tak problím sem asi vyřešil problem byl v elektrice do karburatoru chvilku elektrika šla chvilku ne .. provizorně sem to opravil že sem vzal napájení co vede k cívce od té doby drží přesně 900 otáček :) Chtel bych podškovat všem kteří mi poradily co zkusit. děkuji vám všem

7.9.07, 23:45

Příspěvek 
A ostatní věci, zapojené přes relé "15" fungují? Jestli je to ten starší typ, tuším studeňák v pojistkovce.

8.9.07, 09:56
Profil ICQ

Příspěvek 
ano mám tu starou měl sem jí dneska v ruce a koukal sem že bude potřebovat aspon kilo cínu. přez relé 15 sou tažený například bliknry, vyhřívání zadního skla? ??

8.9.07, 22:53

Příspěvek 
Tak nějak jde přes to, co říkáš, vlastně většina toho, co funguje po zapnutí zapalování, kromě pár věcí... soudruzi šetřili na cínu. Mě se jednou povedlo vytáhnout relé i s paticí...

8.9.07, 23:16
Profil ICQ

Příspěvek 
tak to by vysvětlilo další závadu proč sem dneska musel místo blinkru používat ruku. celou jí přepájím a trošku jí i vyztužím protože když sem koukal na tloušťku vodivých cest a pak si v hlavě tak nejak popřemejšlel co tím teče za proudy tak sem docela koukal že ještě to neshořelo.

8.9.07, 23:20

Příspěvek 
Pak se ještě hodí napružit kontakty všech konektorů na pojistkovce. Dutinky trošku přimáčknout a kolíky trošku roztáhnout. Ale opatrně, aby to pak šlo zapojit zpět.

9.9.07, 11:50
Profil ICQ

Příspěvek 
tak sem jí celou přepájel spotřeboval sem snad 0,2 Kg cínu :D a trošku sem přimáčknul ty konektory. Vyměnil sem 2 relé a doufám že už to bude fungovat. ale opravdu se divím že to mohlo snýst ty proudy co tím tečou

9.9.07, 19:46
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3