Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 04:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 TEČE benzín!!! 
Autor Zpráva

Příspěvek TEČE benzín!!!
Ahojte...tak dneska sem tankoval do mé Felinky 1.6 fakt plnou nádrž a najednou koukám pod autem mi to kape z té odvětrávací trubičky...je prasklá. A teĎ by mě zajímalo samozřejmě, jestli je to nebezpečné a tak (po chvilce to přestalo kapat) ale taky, jestli je tam nějaký ventil, který to pouští, protože když jsem byl naposledy na diagnostice, tak to hlásilo chybu magnetického ventilu odvětrávání nádrže...byl vypojenej konektor no a ted nevím, jestli jako když se to vypojí, jestli to tamn ten ventil nepustí tudíž mi to nepoteče ven nebo jak to je? Si právě říkám, jestli to schválně třeba ten konektor neodpojil bývalý majitel.... Jinak teče mi to přesně v místě než hadička zmizí někde v podběhu a vede to z takové placaté černé věci co je taky na podběhu vedle kola jakoby. Bude mít smysl, když odpojím tzen konektor zase toho odvětrávání? Tomuhle fakt nerozumím... Díky za pomoc

8.9.07, 17:53
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Netankuj po hrdlo, maximálně na dvě cvaknutí pistole a dost. Já si myslím že pokud ho odpojíš tak se zavře a nebude to pouštět vzduch do nádrže.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

8.9.07, 18:00

Příspěvek 
A jestli ti teče benzín z podběhu tak to není určitě v normě. :wink: Hele jak někdo odhodí zápalku u tvého PZ kola tak hoříš jako Simir v Kobře 11 :D :lol: :wink:

10.9.07, 15:39
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]