|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Petr Stýblo ml
|
Prosím o radu!!!!!!!!!!
mám felicii 1.3Mpi r.v 96 když se pokusim nastartovat tak naskočí cca na 5 vteřin poté chcípne a lze nastartovat až tak po 2 minutách prosím poradí někdo????děkuji
|
12.9.07, 12:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
Re: Prosím o radu!!!!!!!!!!
Petr Stýblo ml píše: mám felicii 1.3Mpi r.v 96 když se pokusim nastartovat tak naskočí cca na 5 vteřin poté chcípne a lze nastartovat až tak po 2 minutách prosím poradí někdo????děkuji
Tlak paliva a vyhřívání lambda sondy je OK?
|
12.9.07, 14:05 |
|
|
no_-_name
|
to je jak imobilizér ne?
|
12.9.07, 14:11 |
|
|
cyz
|
A nevyráběly se náhodou MPi až od 8/97? nebo tak nějak, měsíc přesně nevím.
|
12.9.07, 14:13 |
|
|
Petr Stýblo ml
|
tlak paliva je dobrý a lambáda taky opravdu newim čím to může být Mpi se vyráběli už koncem 96 ale to neřeší problém imobolizér nemám všechna čidla a snímače jsme zkusily na diagnostice tak jedině asi ŘJ ale nechce se mi tomu věřit pže je to sice auto po havárii ale do té doby jezdilo jako drak tak newim jestli máte někdo zkušenosti???
|
12.9.07, 15:19 |
|
|
roman heller
|
škrtící klapka,sundej plastový dekl a ručně přidej plyn a uvidíš kolem klapky bordel,vem čistý hadr a setři ho,to už dělám,protože když sem jí vymejval tak i po základním nastavení to dělalo blbosti....nebo si s někým vyměň tu klapku
12.9.07, 15:55 |
|
|
Kristensen
|
Pokud tu klapku odděláš a hlavně odpojíš tak je pak potřeba zajet na nastavení. A co čidlo teploty? A snímač otáček?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
12.9.07, 16:08 |
|
|
Petr Stýblo ml
|
Tak Víážení záhada rozluštěna ato je že to byl špatný klíček v zapalování v životě by mě to nenapadlo ale je to tak strčil jsem druhý klíč který byl na svazku a už to funguje v tom druhém byl asi nahraný špatný kód z imobilizeru ale děkuji za rady.........
|
12.9.07, 18:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|