Jakub_Simir píše:
Jééééé podle fábie se neřiď, v ní když jedeš 130 podle tacháku, tak ve skutečnosti jedeš 112 - 123km/h podle toho která to je (motor převodovka)
Mno tak ti řeknu další věc když sem ještě neměl motor Fa136 tak jsem si takle jel a neuvedomil jsem si ze jsem porad ve meste pac byli okolo stromy(ale je to spojovacka mezi mestem a vesnici) tak jsem prislapnul trujku a kdyz jsem radil ctyrku ak me vyfotili orgáni.No a hned si me stopli namerili mi 107 a to sem radil ctyrku. Mno pro me to dopadlo dojeste dobre ale kdyz sem to zkousel znovu mimo vesnici tak jsem tam sice dostal 107 podle tachaku ale motor rval jak svin takze si myslim ze mi tachak spis podmeruje => ze s tim motorem Fa 136 jsem tech 160 mohl jet docela realne a zas tak moc to nervalo(skoda ze jsem se nekouknul na otackomer)[/quote]
Noo, Favo motor, kt. na 3ke dá 107 neverím, že dá na 4ke 160...ja mám Favo motor, upravený, na 3 ke v poho 120-130 a max rýchlosť na 4 ke aj 5 ke je cca 155 km/h...a to mám vačicu 254/254 a komp. pomer 9,7-10 (neviem presne).
Inak, mám 5q 4,22 a na tento motor sa mi to zdá optimum...mal som tento motor s 5q 3,9 a nebolo to ono, na 5 ke motor po 90 km/h neťahal...4q doporučujem iba dočasne...