Autor |
Zpráva |
gyros74
|
výměna palivového čerpadla
Zdravím všechny,potřeboval bych poradit s vyměnou palivového čerpadla.Hledám jak postupovat a nic nemužu najít.Neznáte odkaz kde by někdo tento postup demontaže a nasledné montaže popisoval?Jestli ano tak mě ho prosim vás pošlete.Díky
|
21.9.07, 18:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
Re: výměna palivového čerpadla
gyros74 píše: Zdravím všechny,potřeboval bych poradit s vyměnou palivového čerpadla.Hledám jak postupovat a nic nemužu najít.Neznáte odkaz kde by někdo tento postup demontaže a nasledné montaže popisoval?Jestli ano tak mě ho prosim vás pošlete.Díky
Na jakém autě?
|
21.9.07, 18:26 |
|
|
gyros74
|
vymena palivoveho cerpadla
Na Skode Favorit r.v.93
|
21.9.07, 18:51 |
|
|
Kristensen
|
Re: vymena palivoveho cerpadla
gyros74 píše: Na Skode Favorit r.v.93
A dál? Karbec, nebo jednobod. vstřik?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
21.9.07, 18:53 |
|
|
gyros74
|
Jednobodovy vstrik
|
21.9.07, 18:54 |
|
|
Kristensen
|
gyros74 píše: Jednobodovy vstrik
vzadu pod sedákem na pravé straně (ve směru jízdy) je dekl plechovej, vyloupnout, najdeš tam hadice a konektor, já preventivně odpojuju baterku, odpojíš konektor a hadice (hadice nepřehodit jedna je tam a druhá zpět tak označit) sundáš nejspíš plastovou matku takovou velkou někdy nejde povolit já na to bral většinou dřevo a kladívko a opřel jsem se o to jedno žebro, dnes už na to mám klíč. Povolíš ji sundáš ji a větčinou buď pujde čerpadlo hned ven nebo bude držet v nádrži tak zkusit pootočit doleva
|
21.9.07, 18:58 |
|
|
gyros74
|
vymena palivoveho cerpadla
Ja to mam pravé rozdělany ale nevěděl jsem na jakou stranu se to ma točit.Ty hadičky co jsou na tom přidělany,ty se tam nechavaj?
|
21.9.07, 19:02 |
|
|
gyros74
|
Myslím ty v te nadrži.
|
21.9.07, 19:03 |
|
|
Kristensen
|
gyros74 píše: Myslím ty v te nadrži.
Jo ty v nádrži tam nech, máš v nádrži velkou díru že tam krásně strčíš uplně v poho ruku nedo máš menší díru že tam ruka sotva vleze? Pokud máš tu velkou tak se snaž při vyndávání jako by ty hadice trochu natáhnout aby šli hned za tím horním víkem a pak teprve řerpadlo jinak to nepujde ven, ta díra je na čerpadlo tak akorát, bacha poteče benzín a chtělo by to aby jsi měl tak alespoň půl nádrže nejlépe celou, aby se čerpadlo až ho dáš zpátky hned zalilo, pokud máš jen půl nádrže tak je dobrý zahoupat s autem. Mělo by se takhle zalejt aby byly kontakty ponořený, to čerpadlo v sobě udržuje stálou hladinu nějakej 0,5 l i když vyjedeš nádrž do sucha. samozřejmě pokud ji máš prázdnou no, já bych to neryskoval, nemělo by se nic stát ale je tam pořád to "ale"
|
21.9.07, 19:12 |
|
|
gyros74
|
ja mam asi tu mensi nebo mam velky ruce ale bude to ta mensi.Zitra nato hned vlitnu.Diky moc za rady a snad neco nepokazim.
|
21.9.07, 19:30 |
|
|
Kristensen
|
gyros74 píše: ja mam asi tu mensi nebo mam velky ruce ale bude to ta mensi.Zitra nato hned vlitnu.Diky moc za rady a snad neco nepokazim.
Podle roku by mělo s ním jít otočit jen o cca 30-45 stupňů proti směru otáčení a mělo by jít ven je to bajonet.
|
21.9.07, 19:34 |
|
|
gyros74
|
ja jsem prave dneska koupil jen ten motorek takze to musim prekopat a popravde me celkem strasily ze je to pekna pakarna tak jsem sam zvedavej.
|
21.9.07, 19:57 |
|
|
Kristensen
|
gyros74 píše: ja jsem prave dneska koupil jen ten motorek takze to musim prekopat a popravde me celkem strasily ze je to pekna pakarna tak jsem sam zvedavej.
jo to teda je tak bacha na to protože jak jsou ty plasty pořád v benzínu tak je to všechno strašně tvrdý a stačí trochu víc násilí a uletěj caplíky všechno je na zacvaknutí
|
21.9.07, 19:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|