|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
deekay
Voditelj brodice
|
cyz píše: deekay píše: cyz píše: deekay píše: mne sa drbu sviecky kazdych 1000-5000 km, neviem cim to je A jak vypadají po té době? davam to menit, neviem ako vyzeraju Ježiš ty jsi mechanik že si sám ani nevyměníš svíčky já ty svíčky beztak občas vytahuju když se mi na autě něco nezdá, přijde mi to spolehlivější než mnohdy nicneříkající čtení chyb z paměti BMM a navíc mě to nic nestojí AD. svíčky do faovorita: Co to je D14? Do 135 přece patří D17TC nebo něco takového....jinak od BOSCHe je to FR7DC do 136ky a FR8DC do 135ky (původní majitel je dal do mojí 136ky a vypadají velice podobně jako ty svíčky Nepérovy kamarádky)
nikdy som netvrdil ze som mechanik ja sa do toho ho*no rozumiem a ani na to nemam naradie. (mam sadu klucov a skrutkovace. koniec)
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
21.9.07, 19:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matheas
|
hele ja vim že je to možná OT ale doporučte mi pls nějaký dobrý svíčky do 120ky, kdyžtak dejte rovnou odkaz kde jsou nějaký k mání at si je mužu rovnou objednat:-) diky
_________________ Škoda 120L, r.v. 87 " Madam "
|
21.9.07, 20:40 |
|
|
Kristensen
|
Matheas píše: hele ja vim že je to možná OT ale doporučte mi pls nějaký dobrý svíčky do 120ky, kdyžtak dejte rovnou odkaz kde jsou nějaký k mání at si je mužu rovnou objednat:-) diky
Já dokud jsem měl stodvácovej motor tak jsem jezdil jenom brisk, nikdy jsem nepoznal rozdíl mezi obyč Champion NGK Bosch a já nevím jaký ještě, vůči Brisk, snad jen v ceně.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
21.9.07, 20:52 |
|
|
Martin
|
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
21.9.07, 20:58 |
|
|
michalkatka
|
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
21.9.07, 21:02 |
|
|
fert.j
|
Nepér píše: Tak jsem vyfotil i svíčky z mýho auta... Vlevo dobrá z cizího, vpravo černá z mýho To asi nebude svíčkou co?
a kidy jsi vyndaval tvoje svicky???jak dlouho ten motor pred tim bezel?
|
21.9.07, 22:16 |
|
|
CROWACK
|
Matheas píše: hele ja vim že je to možná OT ale doporučte mi pls nějaký dobrý svíčky do 120ky, kdyžtak dejte rovnou odkaz kde jsou nějaký k mání at si je mužu rovnou objednat:-) diky
brisk N15YC- s cimkoliv jinym to jede i chyta stejne, 10 000 spolehlive vydrzi a pomer odvedena prace/cena je taky velice dobrej...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
21.9.07, 22:50 |
|
|
Nepér
|
fert.j píše: Nepér píše: Tak jsem vyfotil i svíčky z mýho auta... Vlevo dobrá z cizího, vpravo černá z mýho To asi nebude svíčkou co? a kidy jsi vyndaval tvoje svicky???jak dlouho ten motor pred tim bezel?
Právě, že jsem jen přeparkovával na sytič, běžel max 5 minut, svíčky jsem tam černý vrazil zpátky, projel jsem to, ohřálo se to, vyndal jsem je a jsou čistý.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
21.9.07, 22:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|