Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 10.11.24, 13:51

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Chod Motoru 
Autor Zpráva

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Massy píše:
Tak koukám,že nejsem tady sám. Tak já se pokusím vyměnit palivový filtr a pak zkusím vyměnit čidlo teploty motoru,třeba dává blbý signál (hlásí se jako když je motor teplý). No uvidím

no a máš určitě r.v.96 Mpi se dělali od 8/97, ikdyž jsem už měl MPi 95 z telekomu, tam převaření čísla nehrozilo, to čidlo si změř musí mít žlutý kroužek a asi 400 ohmů a méně. jak vyměníš ten filtřík tak bys měl měřit tlak paliva 2.6-3 atm a taky někdy benzín rozpustí těsnění příruby čerpadla a chytne se to na sítku čerpadla v nádrži a je podobný problém zo už poznáš že filtr paliva ne nepropusný a teče z něho černý benál miloš

Taky už jsem viděl 96ku s MPi...dotahnutá z Německa, asi se dělaly pro vývoz na západ. Ale to byla teda jakási divná Felicie, taková ta "co dílna dala", Papírově 136ka LX, motor 135, 2x airbag, ABS ale neměla centrál....

28.9.07, 18:32
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Muj nazor je ze se to studene prave hlti benzinem.... take sem to resil... spatna lambda....byl to favorit 94 jednobod

28.9.07, 18:39
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Jiri píše:
Muj nazor je ze se to studene prave hlti benzinem.... take sem to resil... spatna lambda....byl to favorit 94 jednobod

jo ale to poznáš i na místě že tomu dáš na volnoběh plný a hulí se ti z výfuku, že ti lambáda hlásí trvale chudou směs a taky to má problémy s volnoběhem, to je u lambády průvodní znak miloš

28.9.07, 18:55

Příspěvek 
jeste mi tohle prave dela za studena jeden motor v me skodovce ale tam lambda neni... je odpojena stejny problem... za studena se to hlti a kouri to..... za tepla normalni chod a jede to normalne... ale bez te lambdy nevim na jaky rezim to jede ... zase takhle do toho nevidim....

28.9.07, 19:32
Profil ICQ

Příspěvek 
Volnoběh mám v pohodě

28.9.07, 19:34

Příspěvek 
no vetsinou se to uz na volnobeh dusi... pokud tam jde moc benzinu.... ono tezko rict to by chtelo slyset.....co to dela...

28.9.07, 19:36
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2