|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
palci81
|
Chladenie Š120
Zdravim vsetkych, prosil by som o radu. Poslednu dobu mi vyviera voda. Termostat som menil prednedavnom. Cele doobedie normalne vsetko funguje, a zrazu poobede z nicoho nic mi rapidne stupne teplota a vyvre. Potom sa mi to opakuje aj 5x kym stihnem prist domov. Dolejem vodu a spravim max 2km a zas. Skusal som otvorit aj ventil v predu na ovzdusnovanie a voda tam bola horuca. Cize voda do predu cirkuluje. Ale stane sa aj niekedy, ze mi teplota rapidne stupne, ale za chvilu klesne na normal. Prosim o radu. dik vopred.
|
1.10.07, 12:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
Špatné těsnění pod hlavou, prasklá hlava, špatně otočený termostat. Jak vypadá víčko na olej?
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
1.10.07, 13:00 |
|
|
palci81
|
na vicku je taky divny mazlavy povlak neviem ako to inac popisat.
|
1.10.07, 13:11 |
|
|
Radic
|
palci81 píše: na vicku je taky divny mazlavy povlak neviem ako to inac popisat.
tak to budes muset sundat hlavu...tesneni mas v haji. pak by to melo byt ok...ale vymemen i olej a filtr kdyz je v nem voda.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
1.10.07, 13:58 |
|
|
palci81
|
dik moc. dufam ze nebude prasknuta hlava
|
1.10.07, 14:02 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
nejdriv spalovaky vycisti, abys videl vsude..prasklina muze bejt hooodne tenka..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
1.10.07, 14:32 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|