Autor |
Zpráva |
s.o.l.o
|
Nene, palec byl taky vyměněn už, takže probytej není, a to víčko tam už není hodně moc dlouho, ukázalo se, že je dělají z nekvalitního plastu a praská, takže tam mám úplně obyčejný a to bylo měněný i s těma kabelama jako celek, takže to bych taky vyloučil... Je ale fakt že bych spíš sázel taky na tu elektroniku, ale už fakt nevim co, protože bylo vyměněný už úplně všechno, štěstí že máme hromadu náhradních dílů, takže cokoliv není na Škoduly problém skrz výměny. Jenže oprava formou výměny nebyla úspěšná vůbec v žádný součástce...
|
27.10.07, 19:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Hale, a kostra rozdělovače? Jednou jsem se s tím setkal. Natahnul jsem drat od rozdělovače k zadnimu čelu, chytlo to dobrou kostru a jelo to lepe, ale je fakt že to předtim jen tak lehce škubalo, ale hlavně naprd startovalo.. Ještě jsem vlastně ten rozdělovač trochu protočil v tom komínku.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
27.10.07, 19:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
s.o.l.o píše: Kolik kiloohmů mají kabely? A čeho palec má kolik? Kabely určitě neprobíjí, protože jsem zkoušel troje, a že by všechny dělaly to samé se mi nezdá...
ne ne prostě pokud chceš něco opravit musíš postupovat určiou metodou, vemem si to tak vyměnil jsem úplně všechno a pořád je to to samé co tomu je tak na to ti odpoví sám nejvyšší a dozvíš se to posmrti já to mám před barákem minimáílně dvakrát do měsíce mladi kluci vymění kde co stopadesát rádců měsíc práce a nakonec třeba špatná izolace u káblíku kondenzátoru a podobně prostě to musí plnit určité parametry a musí to jet pokud to blbne a splnuje veškerý paltest tak se jedná o sporadickou závadu která se vychytá osciloskopem a je po záhadě protože osciloskopem změříš i nárusty tlaku ve válcích, kompresi, svíčky kybely, jednotlivé průběhy miloš
|
27.10.07, 19:50 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
s.o.l.o píše: Kolik kiloohmů mají kabely? A čeho palec má kolik? Kabely určitě neprobíjí, protože jsem zkoušel troje, a že by všechny dělaly to samé se mi nezdá...
v podstatě sis odpověděl vymanil jsem troje a bylo to stejné , ale jejich hodnotu neznáš miloš
|
27.10.07, 19:52 |
|
|
spartra
|
jenom vsuvka nám něco podobnýho dělal kondík na rozdělovači, špatnej pájenej spoj, taková chujovina, přišlo se na to náhodou, znova přeletovat
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
27.10.07, 21:08 |
|
|
Marra
|
hele, mám něco asi podobného - cuká ti to tak v rozmezí 2000- 3000 otáček? jako takové pulzování, poškubávání, poskakování?
|
28.10.07, 16:07 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Já teda mám podobnej problém, ale u mě je to asi jasný... Ten karbec je děsnej a vůbec. Radu pro tebe nemám. Ale můžeš si přejmenovat auto na "Škubánek", když to škube. Takový roztomiloučký... Nic ve zlým. Jen ftip
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
29.10.07, 01:09 |
|
|
cyz
|
Šemik píše: s.o.l.o píše: Kolik kiloohmů mají kabely? A čeho palec má kolik? Kabely určitě neprobíjí, protože jsem zkoušel troje, a že by všechny dělaly to samé se mi nezdá... Taky jaký odpor má palec Jinak koukal jsem z těch fotek že máš tuning víčko, nemůže být třeba probité, popř ten palec?
Probité víčko to bych neřekl, to by ani nejelo dělalo by to strašné věci. Možná palec.
|
29.10.07, 08:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|