Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
jen tak pro úplnost:
1,3 40kW MPi - 51 kW
1,3 50kW MPi - 61,5 kW
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.7.07, 16:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Gemini
|
viem co ponuka CIMBU, to je tych 10 % co funguje
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
23.7.07, 17:00 |
|
|
patrik-hp
|
Gemini píše: patrik-hp píše: patrik-hp píše: Gemini píše: Citace: Když se spojí kroutící moment s koni,je to masakr --- k takemuto spojeniu nedojde, pletes si pojmy a dojmy Fakty jo...???? Tak pardón... Tak to je ta tvoje raketa ?Patnáctka?Tím chceš absolvovat závod?.. http://www.youtube.com/watch?v=djQAmv48xiwbejvavalo, ten motor bol vrak , ktory sa ku mne dostal za par kacek a ja som ho dorazil.....tento rok to bude 1400ka a neporovnatelne lepsia
Nu dobrá...studente. Udivuje mě tedy proč se tim chlubíš,když víš jak je to na 1500tku mrtvý????Další chudák auto Škoda na YouTube.Neukazuj tedy,když se cítíš tak nadopovanej info.o motorech Škoda,jak zabitý to tebou pomalovaný auto značky kterou má většina lidí na těchto stránkách ráda je.Nedělej to,co z toho auta dělá tunner a né ladič závodního vozu.A teďka,když tu obdivuješ lidi svými skutky,v kterých lajk bude ohromen a naopak. .. dodatek k předešlému....Jestli nechceš bejt tunner a vokoukávač,tak nedělej ze mne vola ty katedro a nenapomínej mě,nebo ti pošlu diagram série,Ostatně je skoro v každý knížce o Škodovkách a tam uvidíš překrití kroutícího momentu s výkonem motoru.Nevim co vás na slovači učí o motorech,ale tys asi na výkladu této látky chyběl a nevíš proč ladíš motor.?!Nebo máš krátkou paměť. Ve věku je moudrost a ta ti dozajista ještě chybí.Ale nikdo nejsme s moudrostí na vrcholu,o tom je život,že.A uvádim sérii.Né závodní,nebo sportovní motor,kde se to kříží opravdu výše a odtamtud,začíná to,co ty,jestli budeš hledat krouťák na motoru,kterej ti ho moc nenabídne asi nikdy nezažiješ... Jinak hlava hezká,to jo,ale není to jen o tom,co tu ukazuješ.Motor není vánočka,že jí posypeš cukrem a chutná skvěle.Tohle dokáže kdejakej leštič.Ale proč to dělá,někdy neví...
|
26.7.07, 10:41 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
(iiiha, uz se perou )
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
26.7.07, 11:54 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
deekay píše: (iiiha, uz se perou )
Noo... ale to by hosi delat nemeli....
Mimochodem... zajimalo by mne, co ma Gemini v tom svym sportaku za prevodovku.
Pochlubis se?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
26.7.07, 13:47 |
|
|
Radic
|
Viky píše: deekay píše: (iiiha, uz se perou ) Noo... ale to by hosi delat nemeli.... Mimochodem... zajimalo by mne, co ma Gemini v tom svym sportaku za prevodovku. Pochlubis se?
doufam ze se nebude gemini zlobit...ma to napsane v garazi...4q 4,22
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
26.7.07, 14:01 |
|
|
Gemini
|
patrik-hp píše: Nu dobrá...studente. Udivuje mě tedy proč se tim chlubíš,když víš jak je to na 1500tku mrtvý????Další chudák auto Škoda na YouTube.Neukazuj tedy,když se cítíš tak nadopovanej info.o motorech Škoda,jak zabitý to tebou pomalovaný auto značky kterou má většina lidí na těchto stránkách ráda je.Nedělej to,co z toho auta dělá tunner a né ladič závodního vozu.A teďka,když tu obdivuješ lidi svými skutky,v kterých lajk bude ohromen a naopak. .. dodatek k předešlému....Jestli nechceš bejt tunner a vokoukávač,tak nedělej ze mne vola ty katedro a nenapomínej mě,nebo ti pošlu diagram série,Ostatně je skoro v každý knížce o Škodovkách a tam uvidíš překrití kroutícího momentu s výkonem motoru.Nevim co vás na slovači učí o motorech,ale tys asi na výkladu této látky chyběl a nevíš proč ladíš motor.?!Nebo máš krátkou paměť. Ve věku je moudrost a ta ti dozajista ještě chybí.Ale nikdo nejsme s moudrostí na vrcholu,o tom je život,že.A uvádim sérii.Né závodní,nebo sportovní motor,kde se to kříží opravdu výše a odtamtud,začíná to,co ty,jestli budeš hledat krouťák na motoru,kterej ti ho moc nenabídne asi nikdy nezažiješ... Jinak hlava hezká,to jo,ale není to jen o tom,co tu ukazuješ.Motor není vánočka,že jí posypeš cukrem a chutná skvěle.Tohle dokáže kdejakej leštič.Ale proč to dělá,někdy neví...
taketo reakcie bezne citam od ludi co nic nedokazali a som na ne zvyknuty
1500tka bola mrtva a predsa som snou isiel dovrchu, auto malo s motorom zrychlenie na 100 do 8 sekund.......
ak naozaj vies naklikat do browsera stranku youtube.com, najdes tam aj dalsie videa a nie moje prve !!! povedz nieco k tym kde to auto ide z 1300kou ty kritik.
http://www.youtube.com/watch?v=elfkNGdUO0w - tu je video kde ma obehla 120k replika Skody130RS o 0,2sek
Teraz doskladavam 1400ku s najvysiou preciznostou a sam som zvedavy ako to pojde, zabehne sa na 270tke vacke, po zabehu tam pojde 316/316 a potom dam videa na net.
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
29.7.07, 16:38 |
|
|
Ondras83
|
čawec
tak motor už jezdí....nakonec tam ty úpravy nejsou tak závratný...no hlava dole o 0,4, vyleštíno, slícováno, hlava je udělaná...(gufera, zabroušeno atd.) motor je celkově po go
ALE....nechali jsme tam origo vačku 254/254 a chci se zeptat, kdybych tam dal 260/260 jestli to vůbec má cenu....motor nejede nijak závratně, ale je to znát, no a kdyby tam byla ta vačka jak by se to změnilo...jinak motor je v záběhu, takže sme ho ani pořádně nezkoušeli....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
4.11.07, 23:46 |
|
|
ferrari
|
Tak mě to s XR3i taky strašně baví, ale v tu ránu pokud se nekrotim jezdim za 15 litrů..a že se nekrotim vypovídá fakt, že sem do Fordika za poslední měsic nalil benál za 1600 Kč pomalu začínám krachovat
Jezdim s timle vozítkem a zároveň generálkuju Rapida... málo peněž mizí...
Chcete někdo fotky Fordika ??? Je krapet natuněnej, tak jesi by byl zájem ???[/quote]
Len daj fotky Fordíka...inak, naozaj, s XR3i ma ozaj bavilo jazdiť...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
8.11.07, 16:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|