Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 05:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 volnoběh - Forman BMM 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
cyz píše:
slovacek.milos píše:
to se na to vyprdni pokud to nebudeš dělat profi se to nevyplatí, nevím kde bydlíš ale znám třeba jednoho dolní němčí 75 vedle hospody dělá odblokování mobilů, čipuje a programuje řídící jednotky, ceny má celkem rozumné, miloš

Heh...já to myslel ze srandy :D sice by mě diagnostika možná bavila ale co vím tak bych musel dát hezkých pár set tisíc do vybavení a stejně bych nesehnal všechno co bych potřeboval, navíc reklama na získání zákazníků v tomhle případě moc nepomůže, známí si ke mě auta dávat nebudou protože ví že nejsem automechanik (otravují mě jenom když je v servisech pošlou do řiti :D ). Kdyžtak jestli máš kontakt na toho borce z dolněmčí tak mi ho pošli, mám to přes kopec, cca 8km. dík

tak jsem z toho blázen jsem to tam omrkl přes katastr nemovitostí a měl by se jmenva krystýn č,p,74 dolní němčí já jsem tam už dva roky nebyl když jedeš od hluku je to tak v půlce po levé straně blbě se tam parkuje a vedle nebo objedno je hospoda no mrknu ještě na fotomapu miloš

12.11.07, 14:26
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
asi to tam bude, protože všichni mají záhonky před barákem vedle ne to bude asi parkoviště před hospodou tak mnoho štěstí miloš

12.11.07, 14:31

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
asi to tam bude, protože všichni mají záhonky před barákem vedle ne to bude asi parkoviště před hospodou tak mnoho štěstí miloš

Dobře, zítra se ho vydám hledat....dík za tipa :)

12.11.07, 17:06
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2